BOS در اسمارت مانی و تفاوت آن با MSS چیست؟

BOS در اسمارت مانی و تفاوت آن با MSS چیست؟
در این پست می‌خوانید:

افرادی که قصد دارند از استراتژی های اسمارت مانی استفاده کنند، یکی از مهم ترین کارهایی که باید انجام دهند، تشخیص روندهای اصلی و نقاط تغییر آن ها است. یکی از مفاهیم کلیدی برای تشخیص این موضوع استفاده از مفهوم BOS یا Break of Structure است. اگر نمی دانید که Bos در اسمارت مانی چیست، با ما در این مطلب از سایت آقای ترید همراه باشید تا شما را با این مفهوم و نحوه ترید با آن آشنا کنیم.

مفهوم bos در اسمارت مانی چیست؟

Bos در اسمارت مانی چیست

به منظور صحبت در مورد مفهوم bos در اسمارت مانی باید گفت که BOS به وضعیتی گفته می شود که در آن، ساختار فعلی بازار با قدرت به مسیر خود ادامه می دهد. در یک روند صعودی، وقتی سقف جدیدی بالاتر از سقف قبلی تشکیل می شود بدون آن که کف قبلی شکسته شود، می گوییم که Bos صعودی رخ داده است. در مقابل، در یک روند نزولی، تشکیل کف جدیدی پایین تر از کف قبلی بدون عبور از سقف قبلی، به معنای BOS نزولی است. همچنین لازم به ذکر است که اگر نمی دانید که معنی bos در اسمارت مانی چیست باید گفت که BOS مخفف کلمه Break of Structure به معنا شکستن ساختار است. اگر نمی دانید که میتیگیشن در اسمارت مانی به چه معناست، در یک مطلب کامل در سایت آقای ترید به آموزش این مفهوم پرداخته ایم.

 معنی bos در اسمارت مانی و روش تشخیص آن

پس از آن که بیان کردیم که Bos در اسمارت مانی چیست، حالا نیاز است تا شما را با روش های تشخیص Bos در اسمارت مانی آشنا کنیم. در ادامه به بررسی انواع BOS و روش تشخیص آن می پردازیم:

1- BOS صعودی

Bos اسمارت مانی

برای شناسایی یک BOS صعودی، ابتدا باید یک higher low (HL) یعنی کفی بالاتر از کف قبلی مشاهده شود. سپس باید یک higher high (HH) یعنی سقفی بالاتر از سقف قبلی تشکیل شود. در این حالت، ساختار صعودی بازار تأیید می شود. در صورتی که سقف جدید تشکیل شود ولی کف جدید پایین تر از کف قبلی باشد، این اتفاق BOS صعودی معتبر نیست. یکی از مفاهیم مهمی که در اسمارت مانی باید بدانید، ایندوسمنت است. در مطلب ایندوسمنت در اسمارت مانی به معرفی این مفهوم می پردازیم.

2- BOS نزولی

Bos در اسمارت مانی

به منظور صحبت در مورد BOS نزولی باید گفت که در این حالت ابتدا باید یک lower high (LH) تشکیل شود یعنی سقفی پایین تر از سقف قبلی داشته باشیم. سپس باید یک lower low (LL) داشته باشیم که به معنا کفی پایین تر از کف قبلی است. این ساختار نشان دهنده ادامه روند نزولی است. لازم به ذکر است که اگر کف جدید پایین تر باشد اما سقف جدید بالاتر از سقف قبلی باشد، این حالت BOS نزولی نیست.

bos smart money و ارتباط آن با عرضه و تقاضا

یکی از کاربردی ترین نکات BOS در تحلیل نواحی عرضه و تقاضا است. در روند صعودی، کف هایی که باعث شکست سقف قبلی می شوند نواحی تقاضا هستند. از طرف دیگر در روند نزولی سقف هایی که باعث شکست کف قبلی می شوند؛ نواحی عرضه هستند. این نواحی، همان مناطقی هستند که قیمت از آن ها حرکت قدرتمند خود را شروع کرده و BOS انجام داده است. به همین دلیل اهمیت زیادی دارند و می توانند نقاط ورود عالی برای معاملات بعدی باشند.

آموزش ترید با Bos در اسمارت مانی

اگر قصد ترید با bos smart money دارید باید گفت کهBOS  به تنهایی نقطه ورود یا خروج محسوب نمی شود، بلکه به عنوان تأییدیه ای برای ادامه روند عمل می کند.در ادامه این موضوع را بیشتر توضیح میدهیم:

– تعیین موقعیت خرید و فروش

در صورتی که قصد دارید تا از Bos اسمارت مانی استفاده کنید، نحوه ترید با آن به شرح زیر است:

  • اگر یک BOS صعودی ببینید، به این معنا است که معامله گران باید موقعیت خرید (long) خود را حفظ کنند.
  • اگر یک BOS نزولی مشاهده شود، معامله گرانی که فروش (short) گرفته اند، باید در موقعیت خود باقی بمانند.

– مراحل ترید با BOS اسمارت مانی

اگر قصد دارید تا به شکل حرفه ای تری با BOS ترید کنید، می توانید مراحل زیر را طی کنید:

  • شناسایی نقاط BOS

با بررسی چارت و ساختار بازار، نقطه ای را بیابید که BOS رخ داده است. اگر از پلتفرم هایی مثل TradingView استفاده می کنید، می توانید خطوط BOS صعودی و نزولی را با رنگ های مختلف مشخص کرده و به راحتی در تحلیل های آینده تان استفاده کنید.

  • استفاده از فیبوناچی

ابزار فیبوناچی را بین دو نوسان کلیدی یعنی کف تا سقف یا بالعکس رسم کنید و محدوده های 38.2%، 50% و 61.8% را به عنوان نواحی ورود احتمالی در نظر بگیرید.

  • نقطه ورود

هنگامی که قیمت به یکی از این سطوح رسید و نشانه های بازگشت ظاهر شد، می توانید وارد معامله شوید.

  • حد ضرر

به منظور تعیین استاپ لاس باید در روند صعودی، حد ضرر را زیر کف اخیر و در روند نزولی، بالای سقف اخیر قرار دهید.

  • حد سود

اهداف قیمتی می توانند نقاط سقف یا کف قبلی یا اوردر بلاک ها یا نواحی دارای عدم تعادل یا همان Imbalance باشند.برای تحلیل کردن بهتر بازار با اسمارت مانی، می توانید از مفهوم Fvg استفاده کنید. در مطلب Fvg در اسمارت مانی چیست در سایت آقای ترید به آموزش این مفهوم می پردازیم.

تفاوت CHoCH، MSSو Bos اسمارت مانی

یکی از سوالات مهمی که افراد پس از آن که متوجه می شوند که Bos در اسمارت مانی چیست مطرح می کنند این است که تفاوت CHoCH، MSSو Bos اسمارت مانی چیست؟ در جدول زیر به بررسی تفاوت این مفاهیم می پردازیم:

مفهومتعریفنتیجه
BOSشکستن ساختار در جهت روندتأیید ادامه روند
ChoCHشکست قوی در خلاف جهت روندنشانه احتمالی تغییر روند
MSSشکست قوی ساختار پس از ضعف روندتأیید قوی تغییر روند

حرف آخر

در این مطلب تلاش کردیم تا به این سوال مهم پاسخ دهیم که Bos در اسمارت مانی چیست؟ همان طوری که مشاهده کردید، در استراتژی اسمارت مانی، مفهوم BOS یا Break of Structure یکی از پایه ای ترین ابزارها برای تشخیص ادامه یا تغییر روند بازار است. BOS زمانی اتفاق می افتد که ساختار فعلی بازار شکسته شود، یعنی در روند صعودی، سقف قبلی شکسته شده و سقف بالاتری تشکیل شود، و در روند نزولی، کف قبلی با یک کف پایین تر جایگزین گردد.

این شکست ها به تحلیل گران کمک می کند تا نواحی کلیدی عرضه و تقاضا را شناسایی کنند و بر اساس آن ها نقاط ورود و خروج بهینه ای برای معاملات خود بیابند. BOS به تنهایی سیگنال ورود نیست، بلکه تأییدی برای ادامه روند است و در کنار ابزارهایی مانند فیبوناچی و تحلیل نواحی عرضه  و تقاضا، به معامله گران دید دقیق تری از ساختار بازار می دهد.

منبع: fluxcharts

 

ترتیب مطالعه آموزش ترید اسمارت مانی:
۱ اسمارت مانی چیست؟ + راهنمای ترید با آن ۲ لیست مزایا و معایب سبک اسمارت مانی ۳ معرفی خالق سبک اسمارت مانی ۴ معرفی انواع سبک های اسمارت مانی ۵ اسمارت مانی یا RTM ؟ با کدام ترید کنیم؟ ۶ اسمارت مانی یا پرایس اکشن ؟ تفاوت ها،شباهت ها،برتری ها ۷ معرفی تفاوت اسمارت مانی و ICT ۸ لیست اصطلاحات اسمارت مانی 2025 ۹ صفر تا صد سبک اسمارت مانی فارکس ۱۰ BOS در اسمارت مانی و تفاوت آن با MSS چیست؟ ۱۱ انواع CHOCH در اسمارت مانی (راهنمای گام به گام) ۱۲ معرفی Eql و Eqh در اسمارت مانی ۱۳ نواحی و سطح فیلیپ در اسمارت مانی چیست؟ ۱۴ ایندوسمنت در اسمارت مانی چیست و چه انواعی دارد؟ ۱۵ آموزش نقدینگی در اسمارت مانی صفر تا صد ۱۶ آموزش POI در اسمارت مانی صفر تا صد ۱۷ صفر تا صد اوردر فلو در اسمارت مانی ۱۸ Fvg در اسمارت مانی چیست و انواع آن کدام است؟ ۱۹ راز میتیگیشن در اسمارت مانی چیست؟ راهنمای کاربردی معاملات ۲۰ راهنمای اندیکاتور اسمارت مانی یا ورود پول هوشمند (SMC) ۲۱ راهنمای ستاپ اسمارت مانی صفر تا صد ۲۲ 5 مورد از بهترین استراتژی اسمارت مانی ۲۳ آموزش اسمارت مانی پیشرفته در 5 گام کلیدی ۲۴ بهترین کتاب اسمارت مانی که باید بخوانید! ۲۵ بهترین استاد اسمارت مانی 2025 ۲۶ معرفی بهترین دوره اسمارت مانی سوپر حرفه‌ای (رایگان)

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید