معرفی انواع بازار های مالی برای ترید + جدول مقایسه

معرفی انواع بازار های مالی برای ترید + جدول مقایسه
در این پست می‌خوانید:

اگر جز افرادی هستید که به دنبال روش هایی برای کسب درآمد بیشتر هستید، می توانید با ترید کردن به این هدف برسید. با این حال سؤال مهمی که برای بسیاری از افراد تازه وارد یا حتی حرفه ای ها پیش می آید این است که انواع بازار های مالی برای ترید چیست؟ در همین راستا در این مطلب قصد داریم تا شما را با این بازارها آشنا کرده و در مورد ویژگی های این بازارها اطلاعات جامع و کاملی را به شما ارائه دهیم، پس با ما همراه باشید.

معرفی بهترین بازار ترید

اگر قصد دارید تا بهترین بازار برای ترید را پیدا کنید، باید دید کاملی در مورد انواع بازار های مالی برای ترید داشته باشید. اگر بخواهیم شما را با انواع بازارها آشنا کنیم، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- فارکس، بهترین بازار برای ترید

بهترین بازار برای ترید

بازار فارکس، بازاری است که در آن ارزهای مختلف کشورها در برابر یکدیگر معامله می شوند. حجم معاملات روزانه در این بازار به بیش از ۷.۵ تریلیون دلار می رسد که آن را به بزرگ ترین بازار مالی جهان تبدیل کرده است. ویژگی برجسته بازار فارکس، ساعت کاری آن است چرا که این بازار به صورت ۲۴ ساعته و در پنج روز هفته باز است، به همین دلیل بسیاری از تریدرها از آن برای معاملات کوتاه مدت و نوسان گیری استفاده می کنند. اگر به دنبال یادگیری این بازار هستید، می توانید با مطالعه مطلب سایت ترید ازمایشی در سایت آقای ترید نحوه تمرین ترید در این بازار را یاد بگیرید.

2- بازار رمز ارزها، بهترین بازار مالی برای ترید

بهترین بازار مالی برای ترید

بازار رمزارزها به عنوان یکی از بهترین بازار مالی برای ترید با ظهور بیت کوین در سال ۲۰۰۹ شکل گرفت و به سرعت محبوب شد. این بازار غیرمتمرکز است و بر پایه تکنولوژی بلاک چین کار می کند. شما می توانید در این بازار، رمزارزهایی مثل بیت کوین، اتریوم، کاردانو، سولانا  و… را معامله کنید. نوسانات بالا باعث شده بسیاری از تریدرها به دنبال سودگیری سریع در این بازار باشند، البته این موضوع ریسک ها را هم بیشتر می کند.

3- سهام، بهترین بازار برای شروع ترید

اگر به دنبال بهترین بازار برای شروع ترید هستید، می توانید به سراغ بازار سهام یا بورس کشورهای مختلف بیایید. این بازار، جایی است که شرکت های بزرگ هر کشور سهام خود را عرضه می کنند و سرمایه گذاران می توانند آن ها را خرید و فروش کنند. در این بازار افراد با خرید سهم، در واقع مالک جزئی از یک شرکت می شوند. این بازار برای کسانی که به دنبال رشد بلندمدت سرمایه هستند مناسب است.

4- بازار مشتقات، بهترین بازار ترید برای حرفه ای ها

مشتقات ابزارهایی هستند که ارزش آن ها از دارایی های دیگر مثل سهام، شاخص ها، ارزها یا کالاها گرفته می شود. رایج ترین انواع مشتقات مثل موارد زیر هستند:

  • قراردادهای آتی یا فیوچرز
  • اختیار معامله یا آپشن
  • قراردادهای مابه التفاوت یا CFDها

تریدرها از مشتقات برای سود بردن از بالا یا پایین رفتن قیمت ها استفاده می کنند، بدون این که لازم باشد دارایی اصلی را در اختیار داشته باشند. مثلاً با CFD طلا می توانید از کاهش قیمت طلا هم سود گرفت. این بازار برای تریدرهای حرفه ای تر جذاب است، به ویژه به دلیل اهرم های معاملاتی و امکان استفاده از استراتژی های پیچیده تر محبوبیت بازارهای مشتقات بیشتر شده است. اگر نمی دانید که مفهوم اهرم در ترید چیست، در این مطلب در وب سایت آقای ترید به آموزش آن پرداختیم.

5- بازار کالا، یکی دیگر از انواع بازار های مالی برای ترید

بهترین بازار ترید

یکی دیگر از انواع بازار ترید، بازار کالا یا کامودیتی است. در بازار کالاها، محصولات فیزیکی و منابع طبیعی مثل نفت، گاز، طلا، نقره، گندم، قهوه و… معامله می شوند. این کالاها به دو دسته کالاهای سخت مثل طلا، نفت و… و کالاهای نرم مثل قهوه، شکر، پنبه و محصولات کشاورزی تقسیم می شوند. تریدرها می توانند این کالاها را از طریق ابزارهایی مانند قراردادهای آتی یا CFDها معامله کنند.

6- بازار اوراق قرضه

بازار اوراق قرضه یکی از انواع بازار های مالی برای ترید است که زیرمجموعه های بازار سرمایه بوده و در آن اوراقی معامله می شوند که به نوعی نمایان گر یک قرارداد وام هستند. در این نوع سرمایه گذاری، فرد سرمایه گذار پول خود را در اختیار یک نهاد قرار می دهد و در مقابل، متعهد می شود که در زمان مشخص، اصل پول به همراه بهره ای از پیش تعیین شده به او بازگردانده شود. به عبارتی، اوراق قرضه نوعی وام هستند که سرمایه گذاران به منتشرکننده آن اعطا می کنند. نهادهایی مانند دولت ها، شهرداری ها یا شرکت های بزرگ معمولاً از طریق انتشار اوراق قرضه، منابع مالی مورد نیاز خود را برای اجرای پروژه ها و اهداف اقتصادی تأمین می کنند.

مقایسه انواع بازار ترید

اگر بخواهیم به مقایسه انواع بازار ترید با یکدیگر بپردازیم تا بتوانید از بین انواع بازار های مالی برای ترید، بازار مناسب را برای خود انتخاب کنید، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

بازار مالیدارایی های معامله شدهویژگی های کلیدیساعات کاریریسک و بازدهمناسب برای
فارکسارزهای جهانی• بزرگ ترین بازار مالی جهان
• نقدشوندگی بالا
• معاملات ۲۴ ساعته در ۵ روز هفته
دوشنبه تا جمعه به صورت 24 ساعتهنوسانات متوسط تا بالانوسان گیران و معامله گران کوتاه مدت
رمزارزهاارزهای دیجیتال• غیرمتمرکز و مبتنی بر بلاک چین
• نوسانات بسیار بالا
• بدون تعطیلی
بدون تعطیلیریسک بسیار بالا و بازده بالقوه بالاتریدرهای ریسک پذیر و بلندمدت
سهامسهام شرکت ها• مالکیت جزئی در شرکت ها
• داشتن سود تقسیمی در برخی موارد
• تنوع بالای صنایع
بسته به قوانین بورس کشورریسک متوسط و بازده بلندمدتسرمایه گذاران بلندمدت و مبتدیان
مشتقاتابزارهای مشتق• معامله بدون مالکیت دارایی پایه
• امکان استفاده از اهرم بالا
• نیاز به استراتژی های پیچیده
بسته به نوع قراردادریسک بسیار بالا و بازده سریعتریدرهای حرفه ای
کالاکالاهای فیزیکی• تأثیرپذیری از عرضه و تقاضا
• پوشش ریسک تورم
• امکان معامله از طریق فیوچرز یا CFD
• امکان دریافت کالا
بسته به قوانین بازارریسک متوسط تا بالاتریدرهای کلان نگر و سفته بازان
اوراق قرضهاوراق بدهی• درآمد ثابت
• ریسک اعتباری
• نقدشوندگی پایین تر نسبت به سهام
بسته به قوانین بورس کشورریسک پایین تا متوسط با بازده ثابتسرمایه گذاران محافظه کار

فارغ از آن که قصد دارید تا در چه بازاری سرمایه گذاری کنید، یکی از مهم ترین اقداماتی که باید انجام دهید، ژورنال نویسی کرد. در مطلب نمونه ژورنال نویسی ترید در سایت آقای ترید شما را با نحوه انجام این کار و انواع نمونه های ژورنال معاملاتی، آشنا می کنیم.

حرف آخر

در دنیای سرمایه گذاری و کسب درآمد از طریق ترید، شناخت انواع بازار های مالی برای ترید گام اول و ضروری برای موفقیت است. بازارهایی مانند فارکس با حجم بالای معاملات و امکان فعالیت ۲۴ ساعته، رمزارزها با نوسانات بالا و فرصت های سودآوری سریع، بازار سهام برای سرمایه گذاری های پایدار و بلندمدت، بازار مشتقات که برای معامله گران حرفه ای جذابیت دارد، بازار کالاها که امکان معامله منابع طبیعی را فراهم می کند و بازار اوراق قرضه که گزینه ای کم ریسک تر برای درآمد ثابت محسوب می شود، همگی ابزارهایی هستند که متناسب با اهداف و سطح مهارت شما می توانند انتخاب مناسبی برای ترید باشند. داشتن دید جامع نسبت به این بازارها به شما کمک می کند تا هوشمندانه تر تصمیم بگیرید و مسیر سرمایه گذاری خود را با آگاهی بیشتری طی کنید.

منبع: writofinance | admiralmarkets

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید