ترید به سبک بانک ها چگونه است؟ راهنمای جامع تریدر های بانکی
در این مطلب قصد داریم مفاهیم مرتبط با ترید به سبک بانک ها را معرفی کنیم.همچنین این سبک ترید را با سبک های معمولی ترید مقایسه میکنیم و توضیح میدهیم که مزیت های این سبک نسبت به سایر سبک های ترید چیست؟ در کنار این موارد بهترین استراتژی هایی که بانک ها بیشتر برای ترید استفاده میکنند را معرفی میکنیم و سپس ساختار استراتژی معاملاتی یک تریدر معمولی را با یک تریدر بانکی مقایسه خواهیم کرد.
مفهوم معامله به روش بانک ها
اولین سوالی که با آن مواجه هستیم این است که دقیقا مفهوم معامله به روش بانک ها چیست؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت این سبک ترید، سبکی است که، بانک ها و موسسات مالی از آن استفاده میکنند. این موسسات به دلیل حجم بالای نقدینگی که میتوانند به بازار های مالی تزریق کنند، به نوعی به عنوان صاحبان بازار شناخته میشوند و سبک ترید و نوسان گیری منحصر به فرد خود را دارند.در این سبک بانک ها از مفاهیم پیشرفته تحلیلی و اطلاعاتی استفاده میکنند که در ادمه این مفاهیم را بیان میکنیم.
چگونه مثل یک تریدر بانکی معامله کنیم؟
برای پاسخ به این سوال باید بدانید شما زمانی میتوانید همانند بانک ها و موسسات مالی ترید کنید که ابزار های تحلیلی و اطلاعاتی که آن ها برای ترید استفاده میکنند را داشته باشید.در این بخش به برخی از مهمترین این ابزار ها اشاره میکنیم:
1- اطلاعات بنیادی پیشرفته
آگاه بودن از اطلاعات تاثیر گذار بر روی روان بازار یکی از مهم ترین ابزار های ترید به سبک بانکی میباشد.آن ها معمولا لیستی از منابع مختلف اطلاعاتی و یا خبری در اختیار دارند که با بررسی و کنار هم قرار دادن این اخبار در کنار شاخص های بنیادی مرتبط با سهم مورد نظر، برای معاملات خود تصمیم گیری میکنند.
2- ابزار های تکنولوژیک پیشرفته
نرم افزار های الگوریتمی مبتنی بر هوش مصنوعی از جمله ابزار های فنی مورد استفاده بانک ها و موسسات مالی برای تحلیل فنی نمودار های قیمتی میباشد.مطمعنا یک تریدر معمولی به داشبوردها و الگوریتم های پیشرفته موسسات بزرگ مالی دسترسی ندارد اما با آگاه بودن از نوع این ابزار ها میتواند از مشابه موجود در بازار استفاده کند.به عنوان مثال استفاده از انواع ابزار های هوش مصنوعی ترید میتواند راه کاری موثر برای استفاده از تکنولوژی برای نوسان گیری در بازار های مالی باشد.
3- روانشناسی پیشرفته بازار
شناسایی نقاط حساس بازار مانند نزدیک شدن قیمت به نقاط PRZ یا سطوح حمایتی و مقاومتی قدرتمند و یا سایر سطوح کلاسیک اولین گام برای روان شناسی بازار میباشد.چرا که در این محدوده ها باید یک تریدر بانکی هم نسبت به مدیریت و کنترل احساسات خود و هم نسبت به تحلیل احساسات حاکم بر بازار توانایی بالایی داشته باشد.
فاکتور های تاثیر گذار ترید به سبک بانک ها
ترید به سبک بانکی چه ویژگی هایی دارد و چه فاکتو رهایی در آن موثر است؟ در این بخش میخواهیم مهم ترین این موارد را بررسی کنیم:
1- حجم معاملات بزرگ
بانک ها و موسسات مالی روی معاملات با حجم نقدینگی بالا کار میکنند. این مورد باعث میشود روی عرضه و تقاضای بازار به صورت کوتاه مدت یا گاهی حتی بلند مدت تاثیر بگذارند.بنابراین ورود بانک ها به معامله با حجم بالای پول میتواند همانند یک اسمارت مانی، تقاضا را در بازار بالا ببرد و موجب رشد قیمت شود.
2- استفاده از الگوریتم های نرم افزاری و هوش مصنوعی
ترید به سبک بانکی یعنی استفاده از جدید ترین روش ها و تکنولوژی ها برای تحلیل چارت نموداری، بنابراین بانک ها از این ابزار های پیشرفته برای تحلیل نمودار های قیمتی استفاده میکنند.
3- مدیریت ریسک پیشرفته
مانند سایر استراتژی های معاملاتی که باید طبق اصول مدیریت ریسک تدوین شوند، بانک ها نیز از قاعده های مدیریت ریسک متنوعی استفاده میکنند اما یا این تفاوت که ابعاد بررسی مدیریت ریسک یک معامله در ترید بانکی بسیار پیچیده تر از ترید معمولی است. به عنوان مثال شاخص های ریسک معامله توسط الگوریتم های نرم افزاری مختلف محاسبه و در قالب یک داشبورد در اختیار تریدرهای بانکی قرار دارد به طوریکه میتواند درصد ریسک ورود به یک معامله را با درصد خطای کمی به معامله گر نمایش دهد.
4- ترید در بازار های مختلف
بانک ها و موسسات مالی، به انواع بازار ها دسترسی دارند و همواره به صورت گسترده این مارکت های معاملاتی را رصد میکنند. بازار های مالی همچون فارکس، ارز دیجیتال،سهام و یا اوراق قرضه و مشتقات آن همواره زیر نظر تریدر های بانکی قرار دارد تا بهترین فرصت ها را با ابزار هایی که در اختیار دارند شناسایی کنند.
5- نقش بازار سازی
گاهی این موسسات با هدف بازار سازی و خرید و فروش مداوم در بازار برای تامین نقدینگی در معاملات فعالیت میکنند که این مورد، با توجه به سیاست های اقتصادی یک کشور میتواند به عنوان یک ساز و کار برای سامان دهی به وضعیت بازار های مالی آن کشور در نظر گرفته شود.همچنین بانک ها نقش بازارسازی را گاهی با هدف دستکاری قیمت برای فعال کردن حدضرر سایر معامله گران خرد و خارج کردن آن ها از بازار ایفا میکنند.این استراتژی که به تکنیک استاپ هانت یا شکار استاپ لاس معروف است، یکی از استراتژی های سبک اسمارت مانی میباشد.اگر با این استراتژی آشنایی ندارید، مطلب بهترین استراتژی اسمارت مانی را مطالعه کنید.
تحلیل های مورد استفاده تریدر های بانکی
این تریدر ها در سبک ترید بانکی از بازار ها و تحلیل های مختلفی استفاده میکنند و با تطبیق آن ها با یک دیگر نسبت به معاملات خود تصمیم گیری میکنند. در این بخش مهم ترین روش ها و ابزار های تحلیل به سبک بانکی را معرفی میکنیم:
-تحلیل بنیادی بانکی
از مهم ترین بخش هایی که شامل تحلیل بنیادی بانک ها میشود موارد زیر میباشد که به شرح هر کدام میپردازیم :
1- داده های اقتصادی کلان
شاخص هایی که در گزارش های ماهانه یا سالانه قدرت های بزرگ اقتصادی بیان میشود، همچون نرخ بهره،نرخ بیکاری و یا میزان رشد یا کاهش تولید ناخالص داخلی یا GDP ، میتواند به عنوان سیگنال های مهم معاملاتی برای بانک ها در نظر گرفته شود.
2- عملکرد مالی شرکتها
تجزیه تحلیل صورت های مالی و میزان سود و زیان سالانه و فصلی این شرکت ها میتواند ارزش واقعی یک سهم را مشخص نماید.درنتیجه بانک ها با تحلیل های آماری مختلف روی این اطلاعات از وضعیت دقیق عملکرد مالی شرکت ها آگاه میشوند.
3- سیاست های پولی و مالی
این گزارش به صورت ماهانه یا فصلی یا حتی سالانه توسط بانک مرکزی قدرت های اقتصادی در مورد سیاست های کلی مرتبط با نرخ بهره و یا سیاست های کنترل نقدینگی و تورم عنوان میشود که گاهی میتواند قوانین پولی را دچار تغییرات کند در نتیجه به طور مستقیم روی بازار های مالی نیز تاثیر میگذارد.
-تحلیل تکنیکال بانکی
بله تریدرهای بانکی نیز از روش های تحلیل فنی روی نمودار استفاده میکنند اما ساختار آن کاملا متفاوت با ابزار های فنی مانند اندیکاتور ها میباشد.بخش مهمی از تحلیل فنی در ترید به سبک بانکی استفاده از مبانی مرتبط با بررسی حجم معالات در جریان بازار میباشد.که هدف آن شناسایی میزان ورود و خروج نقدینگی در بازار و اندازه گیری میزان رشد یا کاهش هر کدام از این موارد میباشد.همچنین گاها بانک ها از لوریج برای افزایش بازدهی معاملاتشان استفاده میکنند البته این روش ریسک مرتبط با ترید را افزایش میدهد.تریدرهای بانکی از الگوهای پیشرفته RTM نیز در تحلیل چارت قیمتی استفاده میکنند، که پیشنهاد میکنیم اگر با این الگوها آشنایی ندارید مقاله الگوهای پرایس اکشن RTM را مطالعه کنید.
-تحلیل بین بازاری
این تحلیل به بررسی ارتباط بین بازارهای مختلف میپردازد و درواقع تاثیری که میتوانند روی یکدیگر بگذارند را بررسی میکند.این تاثیر گاهی در لحظه و یا گاهی با تاخیر در بازار دیگری اتفاق می افتد.بنابراین ترید های بانکی کاملا آگاه هستند که اگر به عنوان مثال در بازار ارز قیمت افزایش پیدا کرد، در چه بازار دیگری قیمت در آینده نزدیک افزایش خواهد داشت؟ این موضوع میتواند نسبت به یک سهم یا ارز خاص هم مورد بررسی قرار گیرد.
مراحل اجرای معامله به روش بانک ها
در این بخش مسیری که یک تریدر بانکی از صفر تا صد اجرای معالات به سبک بانکی طی میکند را بیان میکنیم که میتواند به عنوان یک نقشه راه کلی برای شروع ترید به سبک بانکی در نظر گرفته شود.
1- تحلیل و جمع آوری اطلاعات
اولین کاری که یک تریدر بانکی در مورد بازار یا سهم مورد معامله انجام میدهد، ابزار و یا منابع اطلاعاتی و تحلیلی که مرتبط و تاثیر گذار با بازار معاملاتی هستند را جمع آوری میکند.یعنی هم از نظر تکنیکال با ابزار های فنی که در اختیار دارد و هم با شاخص های بنیادی که باید تحلیل شوند، به کسب اطلاعات کلی در مورد بازار میپردازد.
2- تدوین استراتژی ترید بانکی
متناسب با اطلاعات به دست آمده در مورد نوع سهم یا بازار مالی، به تدوین چارچوب یک استراتژی معاملاتی جامع که همه ابعاد تحلیل فنی یا بنیادی و یا اصول مدیریت ریسک و مدیریت سرمایه را پوشش میدهد، اقدام میکند.قواعد این استراتژی میتواند در قالب الگوریتم های نرم افزاری تعریف شوند تا سرعت استفاده از آن ها و همچنین سرعت شناسایی موقعیت های معاملاتی را بالاتر ببرد.
3- اندازه گیری بازدهی استراتژی به صورت نرم افزاری
در قدم بعدی الگوریتم های فنی و بنیادی تعریف شده توسط یک تریدر بانکی روی نمودار گذشته قیمتی فعال میشود تا درصد موفقیت آن توسط نرم افزار به صورت خودکار اندازه گیری شود.این موضوع باعث میشود تا در صورت پایین بودن درصد موفقیت الگوریتم معاملاتی با تغییرات روی قواعد الگوریتمی مجددا بازدهی آن اندازه گیری شود تا به یک عدد مناسب برای انتخاب این استراتژی بانکی برسد.
4- اجرای استراتژی ترید بانکی
بعد از اینکه قواعد استراتژی معالاتی بانکی ما نمره مناسبی در مرحله اندازه گیری بازدهی دریافت کرد، میتوان از آن در معاملات واقعی بازار استفاده کرد.البته در حین اجرا معامله نیز نظارت روی ابعاد مختلف استراتژی همچون رصد منابع اطلاعاتی بنیادی از اهمیت بالایی برخوردار است.
5- ارزیابی دوره ای بازدهی استراتژی
به صورت ماهانه یا هفتگی عملکرد تریدر های بانکی بررسی میشود تا مشخص شود چه اندازه در رسیدن به اهداف معاملاتی خود موفق بوده اند. این موضوع کمک میکند تا در صورت وجود نقص های معاملاتی آن ها را در مرحله بعدی برطرف کنند.
6- بروزرسانی قواعد استراتژی
تکنولوژی های معاملاتی جدید، همچنین نوع اطلاعات و اخبار جدید و یا گزارش های مرتبط با میزان موفقیت معاملات قبلی، همگی در بروزرسانی ساختار قواعد استراتژی بانکی نقش دارند.پس در این مرحله با استفاده از تحلیل این شاخص ها میتوان مجددا قواعد استراتژی تدوین شده را بهینه سازی کرد.
مزیت های ترید بانک ها نسبت به سایر روش های ترید
در این بخش از مقاله میخواهیم به مهم ترین مزیت های ترید به سبک بانک ها اشاره کنیم:
1- بی نیاز به ابزار های فنی همچون اندیکاتور ها
در این سبک تریدر های بانکی درگیر استفاده از اندیکاتور های مختلف و یا ترکیب آن ها با یک دیگر نمیشوند چرا که سبک تحلیل تکنیکال در ترید بانکی کاملا متفاوت با ترید معمولی میباشد.
2- وین ریت بالای ترید به سبک بانکی
ترید به سبک بانکی وین ریتی در حدود 60 الی 80 درصد برای شما به همراه خواهد داشت که در مقایسه با وین ریت سبک RTM و وین ریت سبک ICT مقدار مناسبی دارد. همچنین هرچه تسلط شما در این روش بالاتر برود این عدد به سقف خود نزدیک تر خواهد شد.
3- ریسک به ریوارد بسیار مناسب
در اکثر مواقع ریسک به ریوارد معاملات به سبک بانکی در حدود عدد 3 میباشد و متناسب با وین ریت معاملاتی ترید بانکی، شما ریسک به ریوارد مناسبی نیز در این معاملات دریافت میکنید.
4- استفاده از استراتژی در همه بازار های مالی
قواعد این سبک از ترید قابل استفاده در اکثر بازر های مالی همچون بازار ارز دیجیتال یا بازار فارکس را دارد و میتواند در بازار های بورس جهانی همچون بورس نیویورک نیز مورد استفاده معامله گران بانکی قرار بگیرد.
اشتباهات رایج ترید به سبک بانک ها
1- استفاده نادرست از لوریج
این موضوع به دلیل دو اشتباه در استفاده از لوریج ایجاد میشود:
اول،لوریج بیش از حد:
استفاده بیش از حد از لوریج میتواند ریسک ضررهای بزرگ را افزایش دهد. حتی اگر معاملات به طور موقت سودآور باشند، تغییرات کوچک در بازار میتواند منجر به ضررهای بزرگ شود.
دوم، عدم تنظیم مناسب لوریج:
تریدرها باید سطح لوریجی را انتخاب کنند که با میزان ریسکپذیری و سرمایه آنها سازگار باشد. عدم تنظیم مناسب لوریج میتواند منجر به فشار مالی و روانی بالایی شود.
2- تحلیل های ناقص
همانطور که قبل تر گفته شد چارچوب استراتژی معالاتی بانک ها چندین بعد دارد که در صورت ناقص بودن هر کدام میتواند درصد شکست معاملات را بالا ببرد.
3- تصمیم گیری احساسی
در صورتی که یک تریدر بانکی احساس را وارد معامله گری خود کند باعث میشود از مسیر درست معامله گری خارج شود که این موضوع، باعث شکست در معاملات خواهد شد.
4- عدم پایبند بودن به قواعد استراتژی ترید بانکی
وقتی یک تریدر بانکی چارچوب استراتژی خود را به طور کامل تعیین کرد، باید در جریان اجرای معالات دقیقا به همان چارچوب پایبند باشد چرا که اجرای خلاف قواعد استراتژی بانکی، احتمال زیان در معاملات را به شدت بالا میبرد.
معرفی ابزار ها و منابع مورد استفاده تریدر های بانکی
1- نرم افزار های تحلیل داده های مالی
نرم افزار Excel و سایر نرمافزارهای مرتبط با آن، برای تجزیه و تحلیل دادهها، محاسبه نسبتهای مالی و ایجاد مدلهای معاملاتی استفاده میشود و همچنین از زبان هایی مثل پایتون، که جزو زبانهای برنامهنویسی برای تحلیل دادههای مالی و ایجاد الگوریتمهای معاملاتی است میتوان برای اجرای مدلهای پیچیده استفاده کرد و یا QuantConnect که یک پلتفرم برای توسعه و آزمایش الگوریتمهای معاملاتی به زبانهای Python و C# میباشد نیز میتواند مورد استفاده ترید های بانکی قرار بگیرد.
2- پلت فرم های معاملاتی پیشرفته
از جمله بهترین ابزار هایی که ترید های بانکی از آن استفاده میکنند، پنل پیشرفته پلت فرم های متاتریدر و تریدینگ ویو میباشد که در کنار معامله دستی، امکان انجام معامله به صورت خودکار مطابق با الگوریتم های استراتژی بانکی را نیز برای معامله گران بانکی فراهم میکند.
3- داده های بازار و منابع اطلاعاتی
منابع اطلاعاتی و خبری مختلفی توسط تریدر های بانکی استفاده میشود. از جمله مهم ترین آن ها میتوان به Bloomberg و Reuters اشاره کرد که بخش اقتصادی و مالی آن ها، مهمترین اخبار بنیادی بازار را در لحظه منتشر میکنند.همچنین منبع Economic Calendar نیز به عنوان تقویم اقتصادی برای پیگیری رویدادهای اقتصادی مهم مانند گزارشهای GDP، نرخ بیکاری، و تصمیمات بانکهای مرکزی، توسط تریدر های بانکی استفاده میشود.
4- ربات ترید استراتژی بانکی
یکی دیگر از راه هایی که در کنار معالات الگوریتمی، بانک ها و موسسات مالی برای افزایش سرعت و دقت تریدر های خود از آن استفاده میکنند، ربات های معامله گر یا ربات ترید استراتژی بانکی هستند که به عنوان یک دستیار در کنار تریدر های بانکی استفاده میشوند.این رباتها قابلیت ترید خودکار متناسب با استراتژی تعیین شده را دارند و میتوانند در صورت شکست استراتژی با فعال سازی حد ضرر از معامله خارج شوند.
بهترین استراتژی های ترید بانک ها
در این قسمت بهترین استراتژی هایی که توسط تریدر های بانکی استفاده میشود معرفی شده که بیشترین استفاده را بین موسسات مالی و بانک ها دارند:
1- استراتژی آربیتراژ قیمتی و آماری
در این نوع استراتژی بانکی، خرید و فروش همزمان یک دارایی در دو بازار مختلف به منظور بهرهبرداری از تفاوت قیمت بین آنها به عنوان یک روش معاملاتی انتخاب میشود. این استراتژی نیازمند دسترسی به بازارهای مختلف و اجرای سریع معاملات میباشد.همچنین استفاده از مدلهای آماری برای شناسایی انحرافهای موقت قیمت و بهرهبرداری از بازگشت به میانگین قیمتی روش دیگری هست که بانک ها به عنوان سبک معاملاتی خود از آن استفاده میکنند.
2- استرتژی مبتنی بر الگوریتم فرکانس بالا
استفاده از برنامههای کامپیوتری برای اجرای معاملات براساس الگوریتمهای از پیش تعیینشده یکی از روش های پر استفاده توسط بانک ها و موسسات مالی میباشد. این معاملات میتوانند به سرعت و بدون دخالت انسانی انجام شوند.در استراتژی فرکانس بالا بانک ها به دنبال، اجرای حجم بالایی از معاملات در بازههای زمانی بسیار کوتاه به منظور بهرهبرداری از نوسانات کوچک بازار میباشند.
3- استراتژی های مبتنی بر اخبار
اجرای معاملات براساس انتشار اخبار و گزارشهای اقتصادی مانند دادههای GDP، نرخ بیکاری، و تصمیمات بانک مرکزی، همواره یکی از پر استفاده ترین استراتژی هایی است که توسط بانک ها اجرا میشود. مخصوصا که دسترسی آن ها به این نوع اطلاعات میتواند دقیق تر و کامل تر باشد و همچنین میتوانند با سرعت بیشتری نسب به سایر تریدرها، به این اطلاعات دست پیدا کنند.
4- استراتژی هجینگ ریسک ارزی
ترید با قراردادهای آتی، و سایر ابزارهای مالی برای کاهش ریسکهای مرتبط با نوسانات نرخ ارز، یکی دیگر از سبک های مورد استفاده تریدر های بانکی است که درواقع از ابزارهای مشتقه مانند قراردادهای آتی و اختیار معامله برای محافظت از پورتفوی سرمایهگذاری در برابر نوسانات بازار استفاده میکنند.
5-استراتژی اسمارت مانی
جالب است بدانید که بانک ها هم مانند سایر معامله گران خرد، استراتژی های مبتنی بر شناسایی پول هوشمند را رصد میکنند، تا رفتار سایر بازیگران بزرگ بازار را درک کنند.آن ها درک درستی از نواحی OB و CHOCH دارند درنتیجه، با ایجاد استراتژی هایی مثل تله ترغیب یا پولبک دوگانه سعی میکنند تا سایر معامله گران خرد را شکار کنند.اگر با این استراتژی ها آشنایی ندارید پیشنهاد میکنیم مقاله بهترین استراتژی اسمارت مانی را مطالعه کنید.
مقایسه تریدر معمولی و تریدر بانکی
همواره در بازار های مالی تریدر های معمولی طعمه تریدر های بانکی میشوند! چرا که تریدر های معمولی از سبک های معمول بازار استفاده میکنند که قواعد آن در اختیار همه معامله گران قرار دارد.اما تریدر های بانکی دقیقا از همین قواعد به عنوان طعمه استفاده میکنند و گاهی دیده میشود که خلاف اصول اندیکاتور و اصول تکنیکالی بازار، روند قیمت را تغییر میدهند. در نتیجه مهم ترین تفاوتی که یک تریدر معمولی با تریدر بانکی دارد این است که تریدر معمولی از محتوا های معامله گری تکراری و منسوخ شده استفاده میکند اما یک تریدر بانکی همواره در حال بروز شدن با استراتژی های جدید معالاتی متناسب با رفتار بازار میباشد.
سوالات متداول آموزش ترید به سبک بانک ها
تریدر بانکی کیست؟
معامله گرانی که با قواعد بانک ها و موسسات مالی ترید میکنند و تصمیم گرفتند مطابق با استراتژی های ترید به سبک بانک ها معامله کنند.این قواعد مهارت هایی هستند که این موسسات برای استخدام این افراد در بانک ها در نظر میگیرند تا بر خلاف قواعد تکراری ، تریدر های معمولی را شکار کنند!
تفاوت ترید به سبک بانکی و ترید معمولی چیست؟
بانک ها و موسسات مالی برخلاف تریدر های معمولی با اندیکاتور ها و ابزار های فنی که در اختیار همه قرار دارد ترید نمیکنند بلکه از قواعد این ابزار ها به عنوان طعمه در بازار های مالی برای شکار تریدر های معمولی استفاده میکنند.
چقدر زمان میبرد تا روی استراتژی های ترید بانکی مسلط شویم؟
این موضوع بستگی به میزان تمرین و زمانی هست که به صورت روزانه به این مهارت اختصاص میدهید اما به طور معمول در شروع مسیر نیاز دارید تا حداقل یک الی سه ماه با حساب تستی روی استراتژی بانکی خود مسلط شوید.
در سبک ترید بانکی چه میزان باید سرمایه اولیه داشته باشیم؟
هر چقدر میزان سرمایه شما بیشتر باشد میتواند سود بیشتر برای شما به همراه داشته باشد.پیشنهاد میکنیم اگر در شروع مسیر هستید ابتدا با سرمایه کم شروع کنید و سپس ان را به صورت پله ای افزایش دهید.
چطور میتوان ریسک های ترید به سبک بانکی را کاهش داد؟
یکی از اصلی ترین راه های کاهش ریسک استفاده نکردن از لوریج مخصوصا برای افراد مبتدی در شروع مسیر میباشد. در کنار این موضوع میتوان به قواعد مرتبط با حد ضرر نیز پایبند بود تا از زیان های جبران ناپذیر جلوگیری شود.همچنین اطلاع از سایر استراتژی های ترید مثل استراتژی ICT و استراتژی RTM ، به عنوان مکمل میتواند وین ریت معاملاتی شما را بالاتر ببرد.
تریدرهای بانکی چطور قواعد مدیریت سرمایه را رعایت میکنند؟
با توجه به اینکه بانک ها اشراف اطلاعاتی کافی در مورد انواع بازار های مالی را دارند سعی میکنند، موقعیت های مناسب معاملاتی را در همه بازار ها شناسایی کنند و سپس با داشتن یک سبد سرمایه متنوع در بازار و همچنین متنوع در سهم یا ارز مورد معامله، حجم سرمایه در اختیار خود را مدیریت کنند.