بهترین تایم فریم برای ترید روزانه ارز دیجیتال و فارکس
اگر شما میخواهید به صورت روزانه ترید داشته باشید، باید بدانید که بهترین تایم فریم برای ترید روزانه چه تایم فریمی هست؟ و چطور باید آن را انتخاب کنید؟ چرا که انتخاب یک تایم فریم مناسب میتواند شما را در تحلیل درست بازار کمک کند و برعکس انتخاب تایم فریم اشتباه میتواند منجر به تحلیل نادرست بازار و در نتیجه ورود به یک معامله اشتباه شود. در این آموزش مفاهیم مهمی در مورد انتخاب تایم فریم مناسب برای معاملات روزانه بیان شده که میتواند مسیر تشخیص تایم فریم مناسب را برای شما هموار سازد.
ویژگی های بهترین تایم فریم برای نوسان گیری روزانه
از مهم ترین ویژگی هایی که یک تایم فریم برای ترید روزانه باید به تریدرها بدهد، این است که، باید دارای امکان گزارش گیری برای ورود و خروج سریع به معاملات باشد. چرا که تریدر ها با هدف ترید روزانه از این تایم فریم استفاده میکنند و باید بتوانند نقاط ورود و خروج و به صورت کلی روند بازار رو به سرعت تشخیص دهند. همچنین این تایم فریم باید متناسب با آهنگ نوسانات قیمیتی بازار یا سهم مورد معامله باشد به طوری که نمودار را غیر قابل تحلیل نکند. گاها دیده میشود نمودار در تایم فریم های کوتاه تر دارای شکستگی های شدید هستند، که آن ها را غیر قابل تحلیل میکند.این مورد نیز با بررسی تایم فریم های مختلف و بررسی بازدهی ابزارهای تحلیل تکنیکال میتواند در تشخیص بهترین تایم فریم برای نوسان گیری روزانه به ما کمک کند.
عوامل موثر در انتخاب بهترین تایم فریم برای معامله روزانه
برای انتخاب یک تایم فریم مناسب ترید روزانه ابتدا باید به چند سوال پاسخ دهیم تا بتوانیم بهترین تایم فریم برای معامله روزانه را انتخاب کنیم.
اهداف معاملاتی و سبک ترید روزانه شما چگونه است؟
این که استراتژی شما دقیقا چیست؟ و از چه ازار هایی استفاده میکنید؟ تاثیر مستقیم در انتخاب نوع تایم فریم دارد. ما ابزار هایی در اختیار داریم که معمولا از آن ها در تایم فریم های یک ساعته استفاده میکنیم برای اینکه با این ابزار ها آشنا شوید پیشنهاد میکنیم مقاله آموزش ترید ساعتی را مطالعه کنید. همچنین ابزار هایی در اختیار داریم که بهتر است از آن ها در تایم فریم های بلند مدت تر استفاده کنیم.
در چه بازاری میخواهید به صورت روزانه فعالیت داشته باشید؟
بازار هایی همچون ارز دیجیتال به دلیل نوسانات قیمتی شدید تر نسبت به بازار فارکس نیاز دارند، تا تغییرات قیمت در آن ها به صورت جزئی تر بررسی و تحلیل شود.میتوانید برای اطلاعات بیشتر در مورد ترید روزانه در بازار ارز دیجیتال مطلب استراتژی ترید روزانه ارز دیجیتال را مطالعه کنید. بنابراین در بازار هایی که پویایی و دینامیک قیمت ها از شدت بیشتری برخوردار است نیاز هست تا تایم فریم های ساعتی یا حتی دقیقه ای برای ترید های روزانه بررسی و تحلیل شوند تا بهترین تایم فریم برای معامله روزانه از بین آن ها انتخاب شود.
چه سهم یا ارزی را مورد معامله قرار میدهید؟
ارز ها و یا سهم های مختلف هر کدام دارای دامنه های نوسانی قیمتی متفاوت هستند و واکنش های تکنیکالی آن ها ممکن است در تایم فریم های مختلف تغییر کند. بنابراین شما باید سابقه ترید در ارز یا سهم مورد نظر را در نظر بگیرید که بهترین تایم فریم برای تحلیل سهم یا ارز مورد نظر چه تایم فرمی هست؟ معمولا ارز های دیجیتال برای تصمیم گیری در ورود و خروج معامله در تایم فریم های ساعتی بررسی و یا گاها ارز هایی که نوسانات شدید تری دارند در تایم فریم های دقیقه ای تحلیل میشوند.
آیا در بازار دارای روند معامله میکنید یا در بازار رنج(بدون روند) در حال معاملات روزانه هستید؟
در بازار های رنج تغییرات قیمتی که باعث فعال شدن حد ضرر شما هست بیشتر از بازار های دارای روند تثبیت شده هستند. بنابراین بازار های دارای روند، ثبات معاملاتی بالاتری دارند. پس برای جلوگیری از ضرر های احتمالی در بازار های رنج که بدون روند هستند نیاز هست تا اطلاعات قیمتی به صورت ریز تر و در تایم فریم ها کوتاه مدت تر مشاهده شوند.
آیا تایم فریم های مختلف را برای استراتژی خود تست کرده اید؟
بار ها توضیه شده که برای بالا بردن اعتبار سبک های معاملاتی آن ها در حساب های دمو یا در بررسی نموداری گذشته قیمت، تست و بررسی کنید، تا ببنید در چه تایم فریمی بیشترین کارایی و عملکرد را برای شما به همراه خواهند داشت؟
بهترین تایم فریم برای نوسان گیری روزانه
سوالی که اکثر تریدر ها از خود میپرسند همین است. بهترین تایم فریم برای ترید روزانه کدام تایم فریم است؟ در این بخش میخواهیم به صورت شفاف به این سوال پاسخ دهیم.به طور کلی در ترید ما سه نوع تایم فریم داریم که به کوتاه مدت،میان مدت و بلند مدت تقسیم میشوند. اما بیاید بهترین تایم فریم های کوتاه مدت که بیشتر برای ترید روزانه مورد استفاده قرار میگیرند را بررسی کنیم :
تایم فریم ترید روزانه سطح یک
تایم فریم 1 دقیقه،5 دقیقه و 15 دقیقه در این سطح معاملاتی روزانه جای میگیرند و بیشتر برای معاملاتی کاربرد دارند که شدیدا دارای نوسان قیمیتی بالا هستند و به تریدر ها فرصت ورود و خروج سریع را از معامله میدهند تا از ضرر های احتمالی جلوگیری کنند.
تایم فریم ترید روزانه سطح دو
تایم فریم های 30 دقیقه و یک ساعته در این سطح معاملاتی برای ترید روزانه قرار دارند که در این سطح نوسانات قیمتی نسبت به سطح 1 کمتر است اما همچنان تغییرات قیمت بسیار سریع و لحظه ای اتفاق می افتد و سرعت گزارش دهی در مورد ورود و خروج از معامله از سطح 1 کمتر است. اما همچنان از سرعت بالایی برخوردار است. تریدر ها در این تایم فریم ممکن است معاملات خود را تا چند ساعت نیز باز نگه دارند تا به نقطه مورد نظر خود برسند.
تایم فریم ترید روزانه ترکیبی( مولتی تایم فریم)
در این نوع از روش انتخاب تایم فریم معمولا تریدرهای روزانه از تایم فریم های سطح یک و دو به صورت ترکیبی استفاده میکنند. به این شکل که به عنوان مثال در تایم فریم های 5 دقیقه به دنبال نقاط مناسب ورود و خروج از بازار هستند و در تایم فریم های یک ساعته روند کلی بازار را تحلیل میکنند.
بهترین تایم فریم برای ترید روزانه در فارکس
در بازار فارکس مشابه بازار های مالی دیگر با دو رویکرد کلی متناسب با استراتژی ترید روزانه فارکس ، تایم فریم ترید روزانه مورد نظر را انتخاب میکنند. اولین رویکرد با هدف فهم روند کلی بازار و جو کلی حاکم بر بازار میباشد که در ترید های روزانه معمولا تایم فریم های روزانه ، هفتگی و ماهانه برای این کار انتخاب میشوند، که بستگی به نوع سبک معاملاتی میتواند این انتخلب متفاوت باشد. رویکرد دوم با هدف تعیین نقطه مناسب ورود و خروج از معامله میباشد که برای این کار از تایم فریم های یک ساعته و چهار ساعته استفاده میکنند که این موضوع هم با توجه به سهم انتخابی و میزان شدت نوسانات قیمتی میتواند متفاوت باشد. اما در بین همه این موارد معمولا تایم فریم روزانه برای تشخیص روند، و تایم فریم ساعتی برای نقطه ورود و خروج در معاملات روزانه برای بازار فارکس بیشترین استفاده را در بین تریدر های این بازار دارد.
بهترین تایم فریم برای ترید روزانه در ارز دیجیتال
با توجه به اینکه در بازار ارز های دیجیتال نوسانات قیمتی شدت بیشتری نسبت به بازار فارکس دارند در نتیجه تایم فریم مناسب برای ترید روزانه در زمان های کوتاه مدت تر انتخاب میشوند. همچنین باید این نکته را هم تکرار کنیم که انتخاب تایم فریم مناسب ارتباط مستقیم با سبک معاملاتی و استراتژی ترید روزانه ارز دیجیتال شما دارد، اما به صورت کلی تایم فریم های زیر برای ترید روزانه در بازار ارز دیجیتال پیشنهاد میشود:
– تایم فریم های کوتاه مدت برای ترید روزانه
بازه های 1 دقیقه 15 دقیقه و یک ساعته و 4 ساعته به منظور انتخاب نقاط ورود و خروج مناسب در معاملات استفااده میشوند. هرچند که میزان اعتبار سنجی سبک و ابزار معاملاتی در انتخاب دقیق تر این بازه میتواند به تریدرهای روزانه کمک کند. چارت های روزانه به ویژه برای استراتژی های ترید سوینگ در ارز های دیجیتال کاربرد بیشتری دارد
– تایم فریم های میان مدت برای ترید روزانه
بازه های زمانی یک ساعته ، چهار ساعته و روزانه، که این تایم فریم ها، هم برای تشخیص کلی روند، و هم برای انتخاب نقاط ورود و خروج بازار استفاده میشوند.طبق آمار تایم فریم های روزانه و ساعتی بیشترین استفاده را در بین تریدر های بازار ارز دیجیتال دارند اما تریدر های حرفه ای حتما سبک های معاملاتی خود را در تایم فریم های دیگر هم بررسی و تست میکنند.
– تایم فریم های بلند مدت برای ترید روزانه
بازه های زمانی هفتگی و ماهانه جزو این دسته میباشند. این نوع تایم فریم ها بیشتر برای تشخیص روند و تحلیل کلی روند حاکم بر بازار انتخاب میشوند تا در سطح بالاتر نوسانات قیمتی را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهند و کمتر دیده میشود که تریدر ها از این تایم فریم ها برای انتخاب نقاط ورود و خروج از معامله استفاده کنند مگر در استراتژی های ترید بلند مدت که ما در اینجا در مورد استراتژی ترید روزانه به عنوان نوعی از معاملات کوتاه مدت صحبت میکنیم.
اهمیت انتخاب بهترین تایم فریم برای معاملات روزانه
یک تریدر حرفه ای اگر تایم فریم معاملاتی خود را به درستی تشخیص و انتخاب کند میتواند چنین دستاورد هایی داشته باشد:
1- موفقیت در معاملات روزانه
زمانی که شما بتوانید بازار را به درستی تحلیل کنید و از ابزار هایی که در دسترس شما هست بهترین گزارشها را دریافت کنید، این موضوع باعث میشود برآیند معاملاتی شما به سمت بازدهی مثبت و در نتیجه برای شما سود آور باشد.
2- تشخیص درست روند حاکم بر بازار
اینکه بدانید در کدام تایم فریم میتوانید روند کلی حاکم بر بازار را شناسایی کنید و در جهت همان روند اقدام به معامله کنید، فقط با انتخاب درست تایم فریم مناسب حاصل میشود.
3- تشخیص درست نقاط ورود و خروج از معامله
معامله گران زیادی برای ورود و خروج از معامله از تایم فریم های اشتباه استفاده میکنند که در نتیجه عقب ماندگی از بازار را برای آن ها به همراه دارد. اما انتخاب تایم فریم مناسب میتواند سیگنال های درستی از ورود و خروج اصولی از معامله به شما ارائه کند.
4- استفاده اصولی از ابزار های تکنیکال
خیلی از ابزارها و اندیکاتور های تحلیل تکنیکال در تایم فریم های خاص کارایی و عملکرد بهتری برای شما به همراه دارد. چرا که بعضی از این ابزار ها برای تشخیص روند و بعضی برای سیگنال دهی استفاده میشوند در نتیجه انتخاب بهترین تایم فریم برای معاملات روزانه میتواند در این مسیر راهنمای شما باشد.
بهترین ساعت ترید روزانه چه ساعتی است؟
در کنار انتخاب تایم فریم مناسب شما باید ساعت درستی را برای شروع ترید خود انتخاب کنید. این موضوع بستگی به نوع بازار، سهم و یا ارز مورد معامله شما دارد. اما معمولا ساعت شروع معاملات لندن یکی از محبوب ترین ساعات برای ترید روزانه میباشد چرا که بازار در این ساعت حجم مناسب و پویای خوبی برای شناسایی فرصت های سود ده دارد.
نتیجه گیری و جمع بندی
در پایان ذکر این نکات ضروری هست که یک تریدر روزانه برای انجام معاملات خود باید درک درستی از استراتژی ترید روزانه خود داشته باشد تا بتواند بهترین تایم فریم برای ترید روزانه را انتخاب کند. همچنین استفاده از فقط یک تایم فریم نیز توضیه نمیشود و بهتر است، حتما به شکل مولتی تایم فریم همانطور که در آموزش بالا توضیح داده شد، معامله گران اقدام به استفاده از تایم فریم های مختلف کنند. عواملی همچون شناخت درست بازارو شدت نوسانات قیمتی حاکم بر آن و سهم مورد معامله و همچنین تست و بررسی بازدهی ابزار های معاملاتی در تایم فریم انتخابی نیز میتواند در تشخیص درست تایم فریم مناسب ترید روزانه موثر باشد.