لیست اصطلاحات اسمارت مانی 2024

لیست اصطلاحات اسمارت مانی 2024
در این پست می‌خوانید:

اگر شما هم با اصطلاحات اسمارت مانی مواجه شدید و متوجه مفهوم این اصطلاحات مهم نشدید ، نگران نباشید.در این مطلب آموزشی مهم ترین اصطلاحات اسمارت مانی را معرفی میکنیم.همچنین هرکدام از این اصطلاحات را به صورت جداگانه شرح میدهیم تا به صورت کامل با این مفاهیم کاربردی آشنا شوید.بعد از مطالعه این مقاله میتوانید با تمامی فاکتور های مورد استفاده در سبک ترید اسمارت مانی مسلط شوید.

مفهوم اولیه اسمارت مانی

ابتدا به صورت خلاصه مفهوم کلی سبک اسمارت مانی را توضیح میدهیم.اسمارت مانی سبکی معاملاتی، با هدف شناسایی پول هوشمند در بازار های مالی میباشد که به معامله گران کمک میکند با استفاده از شناسایی دقیق جریان های نقدینگی کلان، آینده حرکات قیمت را پیش بینی کنند و به نوعی، همراه با بازیگران اصلی بازار در مارکت معامله کنند.این موضوع باعث میشود تا ریسک معاملاتی آن ها به شدت کاهش یابد.برای داشتن اطلاعات بیشتر در مورد سبک معاملاتی اسمارت مانی، پیشنهاد میکنیم مقاله اسمارت مانی چیست را مطالعه کنید.

لیست کاربردی از اصطلاحات اسمارت مانی

حالا میخواهیم به زبان ساده و کاربردی لیستی کامل از مهم ترین اصطلاحات اسمارت مانی را معرفی کنیم و هرکدام را به صورت خلاصه توضیح دهیم.

1- Poi در اسمارت مانی

Poi در اسمارت مانی

POI در اسمارت مانی در واقع نوعی از بلوک های سفارش هستند که بسیار مورد علاقه بازیگران اصلی بازار برای سفارش گذاری میباشند.همچنین این سطوح به نوعی مناطق عرضه و تقاضا یا همان ، حمایت و مقاومت هایی هستند که قیمت به آن واکنش نشان میدهد و معمولا از حجم معاملاتی بالا برخوردار هستند.سطوح POI با استفاده از تداخل سطوح فیبوناچی ، سطح های حمایت و مقاومت و نشانه های اورد بلاک و سایر نقاط پیوت بازار  قابل شناسایی هستند.مقاله poi در اسمارت مانی اطلاعات بیشتری در مورد این مفهوم معاملاتی به شما میدهد.

2- لیکوئیدیتی یا نقدینگی در اسمارت مانی

ایا تا به حال برای فروش سهم یا ارز خود در بازار به مشکل و تاخیر بر خورده اید؟ اگر بله مفهوم نقدینگی را بهتر درک میکنید.در بازار و یا ناحیه ای که نقدینگی بالاست درواقع معامله گری در آن ناحیه نیز آسان تر است چرا که خرید و فروش در این ناحیه به سرعت رخ میدهد.پس برای معامله گران خرد این یک مزیت محسوب میشود.اما برای معامله گران کلان این موضوع یک فرصت برای به دام انداختن معامله گران خرد است به شکلی که آن ها برای تامین نقدینگی سفارش های خود با فعال کردن استاپ لاس های معامله گران دیگر در این نواحی، آن ها را از بازار خارج میکنند. پس در این نواحی باید مراقب شکست های فیک باشید و ورود و خروج های عجولانه پرهیز کنید و منتظر پولبک های قیمتی به مناطق اصلی اوردر بلاک ها باشید.

3- Eqh در اسمارت مانی

Eqh در اسمارت مانی چیست؟

Eqh مخفف عبارت Equal highs به معنی اوج های مساوی میباشد.برای توضیح این مفهوم، سطح معاملاتی را در نظر بگیرید که قیمت دو بار یا بیشتر به این سطح رسیده اما نتوانسته آن را شکست دهد.این موضوع به دلیل وجود نقدینگی بالا در این ناحیه میباشد چرا که معامله گران در این سطح حد سود یا ضرر خود را قرار داده اند تا بتوانند از تغییر روند قیمت کسب سود داشته باشند.به این سطح معاملاتی EQH یا اوج های مساوی میگویند.

4- Choch یا چاک در اسمارت مانی

Choch در اسمارت مانی

Choch مخفف عبارت Change Of Character به معنی تغییر ساختار بازار است.این موضوع به این معنی است که قیمت با شکست سطح choch سیگنال نهایی برای تغییر ماهیت روند صادر میکند.مطابق شکل این سطح میتواند در اخرین کف یک روند صعودی و یا اخرین قله یک روند نزولی قرار داشته باشد.درواقع در یک روند اصلی ، هم خط روند شکسته میشود و هم سطح CHOCH تا معامله گران متوجه تغییر ماهیت روند شوند.

5- فیلیپ در اسمارت مانی

فیلیپ در اسمارت مانی

مفهوم کلی فیلیپ به این معنی است که ماهیت خرید و فروش یک معامله تغییر کرده است.به عنوان مثال فردی که قبلا در پوزیشن خرید یک سهم قرار داشته، حالا با دریافت سیگنال های جدید در پوزیشن فروش آن سهم قرار میگیرد.اما فیلیپ در اسمارت مانی به سطوحی گفته میشود که تغییر ماهیت عرضه و تقاضا در آن رخ داده است.این موضوع به این معنی است که یک سطح حمایتی بعد از شکسته شدن حالا به یک سطح مقاومتی معتبر تبدیل شده و میتواند همانطور که قبلا نقش حمایت داشته، حالا به عنوان یک مقاومت معتبر در نظر گرفته شود.به این سطوح در اسمارت مانی فیلیپ گفته میشود.

6- Fvg در اسمارت مانی

Fvg در اسمارت مانی چیست؟

در نظر بگیرید که در بازار با یک کندل مونتوم که حرکت قدرتمندی را شکل میدهد رو به رو میشوید.این مضوع نشانه حضور بازیگران بزرگ بازار در آن ناحیه میباشد که باعث تغییر شدید قیمت، در کندل مورد نظر شده اند.حالا برای رسم ناحیه FVG یا ناحیه ارزش منصفانه در یک کندل مومنتوم صعودی مطابق شکل، فاصله بین سقف کندل اول و کف کندل سوم را در نظر بگیرید.تجربه نشان داده قیمت در آینده، به این ناحیه FVG باز میگردد و این گپ قیمتی را پر خواهد کرد.

7- BOS یا ساختار شکست در اسمارت مانی

Bos در اسمارت مانی

BOS مخفف عبارت  Break Of Structure به معنی شکست ساختار بازار میباشد.در نظر بگیرید که در یک روند صعودی و یا نزولی قله یا دره در میانه این روند شکسته میشود.به زبان ساده تر با شکست معتبر هر سطح حمایت و مقاومتی در بازار دارای روند، آن سطح به عنوان سطح BOS در اسمارت مانی در نظر گرفته میشود.

8- Eql در اسمارت مانی

Eql در اسمارت مانی

Eql مخفف عبارت Equal lows به معنی کف های مساوی میباشد و میتوان گفت برعکس سطح eqh در اسمارت مانی عمل میکند.به این معنی که در در یک سطح حمایتی که حجم نقدینگی در آن بالا است، قیمت دوبار یا بیشتر توان عبور از آن را ندارد و به عنوان یک سطح حمایتی معتبر در نظر گرفته میشود.

9- اوردر فلو در اسمارت مانی

اوردر فلو در اسمارت مانی

اوردر فلو یا جریان های نقدینگی در اسمارت مانی به معنی میزان حجم معاملات در حال اجرا در بازار میباشد.این فاکتور روی نمودار با استفاده از اندیکاتور های مرتبط با اوردر فلو مانند order flow analysis قابل اندازه گیری و مشاهده میباشد.توجه به میزان حجم معاملات در مناطق حساس معاملاتی مانند نواحی مشکوک به OB میتواند شما را در تصمیم گیری های معاملاتی کمک کند.

10- اوردر بلاک یا OB در اسمارت مانی

اوردر بلاک اسمارت مانی

مناطقی که بانک ها و یا معامله گران کلان بازار در آن، شروع به سفارش گذاری با حجم بالا میکنند را، نواحی بلوک سفارش یا اوردربلاک میگویند.معمولا معامله گران در این نواحی به دنبال نشانه هایی از الگوهای بازگشتی یا ادامه دهنده در اسمارت مانی هستند.این نواحی معمولا در سطوح حمایت و مقاومتی که در آن حرکات شدید قیمتی رخ میدهد شناسایی میشوند.قیمت تمایل دارد مجدد به این نواحی معاملاتی بازگردد.برای داشتن اطلاعات بیشتر پیشنهاد میکنیم، مقاله اوردر بلاک اسمارت مانی را مطالعه کنید.

11- Ifc در اسمارت مانی

Ifc در اسمارت مانی

وقتی روی نمودار یک حرکت شدید کندلی به صورت ایمپالس و یا مومنتوم مشاهده کردید در صورتی که شدو های کندل های قبل و بعد این کندل به میانه کندل مومنتوم نرسند، به فاصله بین شدو ها و یا سایه های این دو کندل Ifc میگویند.Ifc مانند یک اهن ربا عمل میکند به شکلی که قیمت دوباره تمایل دارد، به این ناحیه بازگردد. پس شما با استفاده از این مفهوم میتوانید از ورورد و خروج ها عجله ای از معامله خودداری کنید و صبر کنید تا قیمت دوباره به این سطح بازگردد.

12- میتیگیشن در اسمارت مانی

میتیگیشن در اسمارت مانی به معنی فعال شدن حد ضرر سایر معامله گران خرد توسط معامله گران کلان بازار میباشد.درواقع میتیگیشن نوعی استاپ هانت است که در سطوح CHOCH رخ میدهد.

13- ایندوسمنت یا Idm در اسمارت مانی

Idm در اسمارت مانی چیست؟

ایندوسمنت یا تله ترغیب در اسمارت مانی استراتژی است که بازیگران نهادی بازار برای خارج کردن معامله گران عجول از بازار استفاده میکنند.به عنوان مثال بعد از شکست سطح CHOCH در یک روند صعودی معامله گران عجول سریعا وارد معامله فروش میشوند. در حالی که معامله گران کلان قیمت را به بالای سطح CHOCH میبرند تا حد ضرر این معامله گران خرد را فعال کنند.بنابراین برای وارد شدن به معامله فروش باید صبر کنید تا قیمت به بالای سطح CHOCH یا ناحیه اودربلاک بازگردد.

14- استاپ هانت در اسمارت مانی

معامله گران کلان بازار به منظور خروج معامله گران خرد از نواحی حساس معاملاتی با دستکاری قیمتی ،حد ضرر آن ها را فعال میکنند.به این نواحی، نواحی مرتبط با استاپ هانت یا شکار استاپ لاس ها گفته میشود.

15- استراکچر در اسمارت مانی

استرکچر در اسمارت مانی به معنی ساختار بازار میباشد.در ساختار بازار معامله گران انواع روند ها و سطوح حمایتی و مقاومتی و همچنین شکست های شکل گرفته به همراه نشانه هایی از تغییر ماهیت روند بازار را مشخص میکنند.درک استراکچر بازار به معامله گران کمک میکند تا موقعیت های معاملاتی خود را به درستی تشخیص، و نسبت به آن ها تصمیم گیری کنند.

کلام آخر

حالا که با مهمترین اصطلاحات اسمارت مانی آشنا شدید پیشنهاد میکنیم هر کدام از این موارد را روی نمودار های قیمتی پیدا کنید.این کار باعث میشود تا مهارت شما در شناسایی نشانه ها و مبانی اصلی سبک ترید اسمارت مانی بالاتر برود.همچنین در نظر داشته باشید برخی از این اصطلاحات به عنوان استراتژی اسمارت مانی در بازار های مالی مورد استفاده معامله گران قرار میگیرد.

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید