آموزش کامل استراتژی ترید کوتاه مدت
اگر سبک ترید شما به صورت معاملات کوتاه مدت است، دراین آموزش به راز ها و تمامی ابعاد مربوط به استراتژی ترید کوتاه مدت پرداخته ایم و از زوایای مختلف آن را بررسی کردیم. برای داشتن چنین سبک های معاملاتی نیاز هست اصول اولیه و همچنین ابزار هایی که در انجام معاملات به ما کمک میکنند را بشناسیم و با روانشناسی کوتاه مدت درست بازار، بتوانیم در معاملات خود به سود برسیم. ما استراتژی های ترید کوتاه مدت متفاوتی داریم که باید بدانیم هر کدام از این استراتژی ها چه کاربردی دارند و برای چه افرادی مناسب هستند همچنین در انتها به نکات اساسی موفقیت در ترید کوتاه مدت اشاره میکنیم و تاثیر انتخاب صرافی ها را در ترید کوتاه مدت بررسی میکنیم.
اموزش استراتژی ترید کوتاه مدت
هر معامله کوتاه مدت قاعده های اصولی دارد که در این بخش به مهمترین آن ها اشاره میکنیم و نکات مرتبط با آموزش ترید کوتاه مدت را بیان میکنیم:
-تحلیل بازار در تایم فریم مناسب
یک تریدر حرفه ای حتما باید بازار معاملاتی خود را به درستی و در تایم فریم مناسب بررسی نماید تا از روند قیمتی و موقعیت های مناسب ورود و خروج به معامله آگاه شود. به صورت کلی تریدر های حرفه ای در تایم فریم های بلند مدت تر روند کلی بازار را بررسی میکنند و سپس در تایم فریم های کوتاه مدت تر نقاط اساسی ورود و خروج از معامله را شناسایی میکنند.
-مدیریت ریسک در ترید کوتاه مدت
با توجه به اینکه در انجام معاملات کوتاه مدت، تعداد این معاملات بالاست پس حتما نیاز به مدیریت ریسک سرمایه برای کاهش احتمال زیان های ناشی از معاملات با تعداد بالا داریم. از جمله مواردی که برای کاهش ریسک میتوانیم انجام دهیم، اجرای استراتِژی های مدیریت ریسک مانند تعیین استاپ لاس یا حدد ضرر و تنوع در پرتوفوی انتخابی هستند، که با رعایت آن ها میتوان تا حد زیادی از ضرر های احتمالی جلوگیری کرد.
-تصمیمات ورود و خروج به معاملات کوتاه مدت
این تصمیمات باید با سرعت و دقت بالا گرفته شود چرا که در ترید کوتاه مدت شما تایم زیادی برای تحلیل نمودار نخواهید داشت. از طرفی برای پیدا کردن بهترین نقاط برای ورود و خروج به معاملات کوتاه مدت نیاز داریم تا ابزار های فنی تحلیل کوتاه مدت را بسناسیم و بدانیم چطور باید با دید کوتاه مدت به آن ها نگاه کنیم و نواسانات قیمتی را تحلیل کنیم همچنین نیاز به آشنایی با تحلیل های تکنیکال و بنیادی کوتاه مدت و همچنین روانشناسی بازار داریم که در ادامه آموزش به آن ها میپردازیم.
ابزار های تجزیه و تحلیل فنی برای ترید کوتاه مدت
تحلیل فنی یا تکنیکال کوتاه مدت شامل مطالعه روی تاریخ قیمت و نوسانات قیمتی برای تشخیص آینده روند قیمت میباشد. برای انجام این تحلیل ها ابزار های متنوعی در دسترس تحلیلگران تکنیکال است اما باید بدانیم که برخی از این ابزار ها برای تحلیل بلند مدت و برخی برای تحلیل کوتاه مدت و برخی نیز برای همه بازه های زمانی کاربرد دارند پس برای انجام این تحلیل نیاز به آشنایی با ابزار های تحلیل کوتاه مدت داریم که میتوانیم برای این کار از ابزار های زیر استفاده کنیم :
-الگوهای شمعی یا بررسی کندل ها
تحلیل کندل های قیمیتی بازار که در دنیای تحلیل تکنیکال از آن با عنوان کندل شناسی یاد میکنند، بهترین روش برای تحلیل کوتاه مدت میباشد چرا که در لحظه به ما کمک میکند تا متوجه شویم فشار فروش و خرید و به طور کلی عرضه و تقاضا در بازار به چه سمتی میرود و در نتیجه میتوانیم آینده قیمتی را به صورت کوتاه مدت پیش بینی کنیم. در این روش باید به نقاط باز و بسته شدن معاملات و بیشترین و کم ترین قیمیتی که در کندل شکل گرفته است دقت کنیم.به عنوان مثال در مجموعه معاملاتی که قیمت پس از افت شدید(سایه بلند کندل در کمترین قیمت معامله شده) در بالای ناحیه قیمت باز شده، بسته میشود، این موضوع بیانگر این است که فشار فروش در بازار از بین رفته و فشار خرید در این معاملات به صورت کوتاه مدت وجود دارد و با گرفتن سیگنال های مثبت دیگر نقطه خوبی برای خرید میباشد. نکته دیگری که باید به آن توجه کنیم این هست که معمولا تحلیل کندل ها در تایم فریم های پایین اتفاق می افتد تا در لحظه نقاط ورود و خروج مناسبی را بتوانیم شناسایی کنیم.
-میانگین متحرک
این اندیکاتور ابزار بسیار مناسبی هم برای تشخیص روند و هم برای پیدا کردن نقاط ورود و خروج مناسب در معاملات میباشد که گاهی به صورت تکی و گاهی به صورت چند تایی روی نمودار استفاده میشود.همچنین استفاده این ابزار با اندیکاتور های دیگر به صورت ترکیبی نیز میتواند ما را در معاملات و ترید کوتاه مدت کمک کند.
-اندیکاتور قدرت نسبی یا RSI
از معروف ترین ابزار های نوسان گیری کوتاه مدت اندیکاتور RSI هست چرا که میتواند در لحظه قدرت خرید و فروش معامله را در بازار به ما گزارش دهد. به عنوان مثال با نمایش محدوده اشباع فروش مشخص میکند که فروشند های بازار در فروش سهم خود وارد ناحیه اشباع شده اند و در نتیجه این ناحیه بهترین زمان برای خرید و ورود به معامله میباشد که معمولا برای نمایش ناحیه اشباع خرید و اشباع فروش از اعداد 70 و 30 روی این ابزار استفاده میشود و نمودار با ورود به این نواحی این سیگنال های خرید و فروش را برای ما صادر میکند.
-استفاده از ابزار ها به صورت ترکیبی
در اکثر استراتژی های ترید کوتاه مدت از ابزارهای تحلیل به صورت ترکیبی استفاده میشود تا با گرفتن سیگنال از دو منبع به صورت همزمان اعتبار این سیگنال بالاتر رود و درصد خطای ابزار کاهش پیدا کند. البته استفاده از تعداد بالایی از این ابزار ها به صورت همزمان از طرف تریدرهای حرفه ای پیشنهاد نمیشود چرا که باعث سردرگرمی در بازار خواهد شد. معمولا در این روش از دو یا سه ابزار فنی و دو ابزار کلاسیک استفاده میشود به عنوان مثال استفاده هم زمان از اندیکاتور مکدی و RSI میتواند اعتبار سیگنال صادره را افزایش دهد.پیشنهاد میکنیم برای اطلاعات بیشتر مقاله بهترین اندیکاتور برای ترید کوتاه مدت را مطالعه کنید.
تحلیل بنیادی در ترید کوتاه مدت
این تحلیل به این معنی هست که شما ارزش واقعی یک سهم را با توجه به شاخص های افتصادی اخبار و رویداد ها و شاخص های مالی دیگر که مرتبط و تاثیر گذار روی سهم مورد معامله هست، در لحظه بررسی میکنید که با توجه به اینکه شما در حال ترید در تایم فریم های کوتاه مدت هستید در صورت اطلاع از این اخبار و شاخص ها میتوانید به سرعت نسبت به آن واکنش نشان داده و برای معاملات خود تصمیم گیری کنید. در نتیجه در زمان انجام معاملات کوتاه مدت باید داشبوردی از این شاخص های بنیادی را در لحظه رصد کنیم که برخی از این شاخص ها را در ادامه بررسی میکنیم :
-شاخص های اقتصادی
این شاخص ها شامل تغییرات تولید ناخالص،نرخ بیکاری،نرخ تورم و یا نظرات و جو کلی حاکم بر اقتصاد یک جامعه میباشد که گاهی در لحظه با اظهار نظرها و گزارش دهی های موردی، میتواند موجب نوسانات قیمتی در بازار به صورت کوتاه مدت شود.
-احساس بازار
گاهی در گفتگوها و انجمن ها و یا در نظرات معامله گران بازار احساسی در بازار تزریق میشود که از آینده قیمیتی یک سهم خبر میدهد این احساس ناشی از خبر یا گزارشی احتمالی هست که در آینده در بازار تاثیر گذار خواهد بود بنابرین باید با عضویت در این انجمن ها و گروه ها از نظر و احساس سایر معامله گران نیز با خبر بود.
-خبرها و رویداد ها
اخبارسیاسی و اقتصادی جهان همواره روی بخش های مختلف بازار تاثیر میگذارد و گاهی با ایجاد تنش های سیاسی و یا رویدادی که به صورت لحظه ای اتفاق می افتد، قیمت بلافاصله به این رویداد و اخبار واکنش نشان داده و صرف نظر از همه سیگنال های فنی دچار نوساناتی خلاف پیش بینی های قیمتی میشود. در نتیجه باید در لحظه اخبار مرتبط با سهم هایی که به صورت کوتاه مدت در آن معامله میکنیم را دنبال کنیم مخصوصا در زمان اجرای معامله و پیش از آن باید از این اخبار و رویداد ها با خبر باشیم.
روانشناسی ترید کوتاه مدت
در کنار ابزارهای تکنیکال و بنیادی فاکتوری که در تعیین روند و پیشبینی نوسانات قیمتی در آینده موثر است روانشناسی بازار از نظر احساسی ، وجود ترس و طمع در تریدر ها، وجود تعصبات معاملاتی و همچنین راه های کنترل بر آن میباشد که دراین قسمت این پارامترها را بررسی میکنیم :
-کنترل کردن تعصبات معاملاتی
در میان تریدر ها همواره سبک ها و استراتژی هایی وجود دارد که با توجه به اینکه در طولانی مدت از آن ها به سود رسیدند، روی آن ها تعصبات خاصی دارند. اما باید بدانید که هیچ استراتژی دائمی در بازار وجود ندارد و شما با بهینه سازی و رفع نواقش این استراژی ها در کنار بررسی شاخص های مختلف بازار هست که میتواند به سود برسید.
-وجود ترس و طمع در تریدر ها
گاها دیده میشود که یک تریدر بعد از بررسی شاخص های مختلف برای ورود به یک معامله با ترس و برای خروج از آن با طمع رو به رو میشود. اما برای کنترل این احساسات باید بدانیم که چیزی که ما حس میکنیم مهم نیست. فاکتور تعیین کننده، استراتژی ماست که به ما دستور میدهد. لذا باید به تارگت ها و سیگنال های ورود، همچنین به استاپ لاس هایی که برای معامله خود در نظر میگیریم پایبند بمانیم.
-داشتن صبر و انضباط معاملاتی
سودهای بزرگ در صبر های بزرگ پنهان شده و به وقوع میپیوندد و گاهی ضرر های بزرگ ناشی از نداشتن انضباط معاملاتی میباشد که میتواند خسارت های بزرگی برای تریدرها به همراه داشته باشد یکی از مهمترین شاخصه های معامله گر موفق صبر و داشتن انضباط معاملاتی هست که در یک معامله باید آن را رعایت کند.
-اگاهی از احساسات بازار
آگاه بودن از ترس،طمع و صبر دیگر معامله گران راز روانشناسی بازار هست که با این کار میتوانیم عرضه و تقاضای بازار و در نتیجه روند آینده قیمیتی بازار را پیش بینی کنیم، که برای این کار باید درک درستی از کندل شناسی و ابزار های فنی و کلاسیک بازار داشته باشیم تا بتوانیم نحوه اقدام تریدرهای دیگر را پیش بینی کنیم.
مراحل شروع به ترید کوتاه مدت
در این بخش میخواهیم به مراحل انجام یک ترید کوتاه مدت اشاره کنیم تا به عنوان یک نقشه راه بتوانیم از آن استفاده کنیم:
1-یادگیری و بررسی منابع آموزشی
هر تریدر مبتدی در شروع کار نیاز به آموزش و یادگیری دارد و چه بهتر که این آموزش از منابع مختلف باشد تا با سبک های مختلف معاملاتی و نظرهای متفاوت اساتید ترید آشنا شود تا بتواند بهترین سبک را برای خود انتخاب کند.مطالعه مقاله اموزش ترید ساعتی میتواند در این مسیر به شما کمک کند.
2-انتخاب استراتژی معاملاتی کوتاه مدت
بعد از بررسی سبک های ترید متفاوت و منابع آموزشی نوبت به انتخاب یک تا سه سبک و استراتژی معاملاتی کوتاه مدت میرسد که باید تمام جزییات آن را مکتوب و روی ابزار های فنی و بنیادی که در این استراتژی استفاده میشود کاملا مسلط شوید.
3-راه اندازی حساب معاملاتی
با انتخاب یک صرافی یا بروکر مطمئن و مناسب باید اقدام به ساخت حساب کاربری و ست کردن ستاپ های معاملاتی استراتژی کوتاه مدت خود روی این پلت فرم ها کنیم. همچنین باید با داشبورد معاملاتی این حساب ها آشنا و طرز کار با آن ها را بدانیم.
4-اماده سازی یک برنامه ترید کوتاه مدت
یک تقویم یا برنامه ترید به یک تریدر انضباط معاملاتی میدهد تا با رعایت آن از ترس و طمع جلوگیری کند و با داشتن صبر به برنامه و استراتژی خود پایبند باشد.
5-تست و تمرین با حساب دمو
حاالا نوبت این هست که استراتژی و برنامه خود را در یک محیط آزمایشی تست کنیم تا از عملکرد آن و بازدهی که میتواند به ما دهد مطمئن شویم و در صورت نداشتن بازدهی مورد نظر آن را بهینه کنیم تا به نقطه مطلوب ما برای سود دهی برسد.
6-شروع ترید کوتاه مدت با حساب واقعی
بعد از تست و مطمئن شدن از برنامه و سیستم معاملاتی خود، نوبت به اجرای آن در فضای واقعی میرسد در این مرحله هست که باید با تمرکز کافی استراتژی که از قبل آن را تست کردیم، اجرا کنیم و با کسب سود از بازار اعتبار آن را افزایش دهیم.
7-تحلیل استراتژی و بازدهی آن و بهینه کردن سبک معاملاتی
همواره بعد از اجرا باید نتایج به دست آمده را تحلیل کنیم تا در صورت نیاز ستاپ های معاملاتی و ابزار هایی که از آن ها استفاده میکنیم را بهینه تر کنیم، یا اینکه بازنگری کلی روی استراتژی انتخاب شده داشته باشیم. این چرخه به ما کمک میکند تا از ضرر های احتمالی در بازار جلوگیری کنیم.
استراتژی ترید کوتاه مدت ارز دیجیتال
در این آموزش میخواهیم یک سبک معاملاتی تکنیکال پر کاربرد برای ترید کوتاه مدت ارز دیجیتال را معرفی کنیم که میتواند به عنوان یک استراتژی معاملاتی کوتاه مدت مورد استفاده قرار بگیرد :
ابزار های مورد نیاز: اندیکاتور RSI ، اندیکاتور OBB و ابزار باند بولینگر
برای استفاده از این استراتژِی ابزارهای بالا را روی نمودار قرار میدهیم.دقت کنید که تنظیم دوره زمانی این ابزار ها بستگی به چارت و تایم فریم معاملاتی شما دارد پس با تغییر این دوره زمانی به عددی برسید که قاعده استراتژی بیشترین بازدهی را برای شما دارد. برای شروع میتوانید از تنظیمات پیش فرض این ابزار ها استفاده کنید. نحوه استفاده ازاین استراتژی برای معاملات لانگ یا خرید به این شکل است که قیمت باید نوار میانی باند را به سمت بالا بشکند و همزمان شاخص نموداری RSI بالای عدد 50 قرار بگیرد سپس منتظر میمانیم تا اندیکاتور obb صعودی شود. این آخرین سیگنال برای خرید و ورود به معامله میباشد و برای تعیین حد ضررهم میتوانیم نوار پایین باند بولینگر را مدنظر قرار دهیم و تارگت معامله ما با ریسک به ریوارد 1.5 الی 2 تعیین میشود. تاکید میکنیم که این استراتژی نیاز به تست و بررسی و اندازه گیری میزان موفقیت معاملات دارد، اما به عنوان یک سبک معاملاتی محبوب در ترید کوتاه مدت ارز دیجیتال استفاده میشود.در ادامه پیشنهاد میکنیم برای آموزش بیشتر در این مورد، مطلب بهترین ارز برای ترید ساعتی را مطالعه کنید.
استراتژی ترید کوتاه مدت فارکس
این بازار مالی هم فضای مناسبی برای ترید کوتاه مدت برای معامله گران است که در این بخش به 3 سبک از مهم ترین استراتژی های ترید کوتاه مدت در بازار فارکس اشاره کرده ایم:
1-سبک معاملاتی RTM
این استراتژی به عنوان یک سبک جدید شناخته میشود و برای استفاده از آن نیاز به تجربه و اعتبار سنجی میباشد، تا از ضرر های احتمالی جلوگیر شود.از روش هایی که در این سبک معاملاتی استفاده میشود، توجه به پول بک هاست به این معنی که هر گاه قیمت در سطوح حمایتی و یا مقاومتی شکسته شد و بعد در ادامه روند به این سطوح بازگشت داشت، ما میتوانیم وارد معامله در جهت روند سکشت سطح مورد نظر شویم. به عنوان مثال اگر سطح مقاومتی به طور کامل شکسته شده و در ادامه قیمت به این سطح بازگشته است، میتواند به عنوان یک سیگنال خرید با درنظر گرفتن شاخص های دیگر معاملاتی همچون شاخص های روان شناسی بازار و شاخص های فاندامنتالی در نظر گرفته شود.
2-استراتژی هایی مبتنی بر پرایس اکشن
از دیگر استراتژی هایی که در سبک معاملاتی کوتاه مدت از آن استفاده میشود اصول پرایس اکشنی حاکم بر بازار میباشد که در این روش معامله گران به جای استفاده از ابزار های فنی و اندیکاتور ها بیشتر به الگوهای شکل گرفته و حرکات قیمتی توجه میکنند بنابراین این روش به شما کمک میکند تا تصمیمات معاملاتی خود را بر اساس حرکت های واقعی قیمت در بازار بگیرید این سبک معاملاتی معمولا از دو رویکرد استراتژی پین بار و استراتژی اینساید بار استفاده میکند. اولین استراتژی به دنبال شناسایی کندل هایی با بدنه کوچک و سایه های بزرگ میگردد تا نقاط مناسب برای ورود به معامله را پیدا کند و دومین استراتژی به دنبال کندل شمعی کوچک میگردد که به طور کامل در بدنه یا محدوده کندل قبلی قرار دارد و که میتواند نشانه شروع یک روند بزرگ باشد
3-سبک معاملاتی اسمارت مانی در فارکس
در این سبک معاملاتی تریدر ها در بازار فارکس سعی میکنند تا رد پای بازیگران بزرگ بازار همچون بانک ها یا موسسات مالی را در بازار پیدا کنند. که یکی از اصول اصلی در پیاده سازی این استراتژی تحلیل نقدینگی بازار میباشد. نهاد های بزرگ معمولا در نقاطی که حجم نقدینگی بالا است، وارد معامله میشوند. این نقاط میتواند در سطوح حمایتی و مقاومتی مهم بازارباشند. در نتیجه یکی از ره های تحلیل نقدینگی در بازار فارکس این است که در سطوح حمایتی و مقاومتی معتبر، حجم معاملات را مورد بررسی قرار دهید چرا که حجم معاملاتی خیلی بالا دلیلی برای حضور اسمارت مانی در بازار میتواند باشد.
ترید کوتاه مدت مناسب چه کسانی است؟
این سبک معاملاتی برای افرادی که میخواهند در بازار با انجام تعداد معاملات بالا در زمان کوتاه به سود برسند و همچنین علاقه مند به مشاهده نتیجه ترید در بازه های زمانی کوتاه مدت هستند، میتواند مناسب باشد هر چند که سبک استراتژیِ ترید کوتاه مدت برای تریدرهای مبتدی توضیه نمیشود و بیشتر برای تریدر های با تجربه میتواند کارایی داشته باشد چرا که تعداد معاملات بالا در صورتی به ضرر منتهی شود، میتواند خسارات مالی قابل توجهی به همراه داشته باشد. پس توصیه میکنیم که اگر به تازگی وارد فضای ترید شده اید، تجربه ترید کوتاه مدت خود را با فعالیت مداوم در حساب های دمو افزایش دهید و سپس اقدام به ترید در حساب های واقعی کنید.
مزایا و معایب استراتزی ترید کوتاه مدت
در این بخش از آموزش به برخی از مهمترین مزایا و معایب استراتژی ترید کوتاه مدت میپردازیم:
مزایای استراتژی ترید کوتاه مدت
– ارزیابی دقیق استراتژی معاملاتی کوتاه مدت
در سبک معاملاتی کوتاه مدت، تعداد زیاد ترید با استراتژی مورد نظر باعث میشود، استراتژی های شما به سرعت بهینه و اعتبار آن بالا برود.
– سود دهی مناسب به صورت روزانه
در صورت رعایت اصول مدیریت ریسک و مدیریت سرمایه همچنین رعایت نکات مرتبط با تحلیل تکنیکال و بنیادی میتواند، سوددهی مناسبی برای شما در تعداد معاملات بالا داشته باشد.
– واکنش سریع به شاخص های بنیادی
در زمان اجرای معاملات کوتاه مدت، یک تریدر فرصت واکنش به شاخص های بنیادی بازار را در لحظه دارد و میتواند برای معاملات خود با سرعت بالا نسبت به این شاخص ها تصمیم گیری کند.
معایب استراتژی ترید کوتاه مدت
– استرس بالا
با توجه به اینکه تریدر ها در این سبک معاملاتی با تعداد بالایی معامله رو به رو هستند، این موضوع میتواند باعث استرس و نگرانی های ناشی از اجرای معامله باشد که اهمیت رعایت کنترل احساسات که بخشی از روان شناسی بازار میباشد را برای این تریدرها دوچندان میکند.
– کارمزد صرافی یا بروکر
تعداد بالای معاملات باعث ایجاد کارمزدهای بیشتربرای صرافی ها با بروکرها نسبت به سبک معاملاتی بلند مدت میشود که البته با داشتن ترید های موفق، میزان سود دهی این موضوع را پوشش خواهد داد.
نکات موفقیت در ترید کوتاه مدت
یک تریدر برای موفقیت در سبک های معاملاتی کوتاه مدت باید با نکات موفقیت در این مسیر آشنا باشد که در این بخش به مهمترین فاکتور های آن اشاره میکنیم :
1-داشتن ثبات معاملاتی
در مسیر ترید پایبند بودن به روش های معاملاتی معتبر و همچنین داشتن انضباط فردی در معامله میتواند ما را به یک تریدر کوتاه مدت موفق تبدیل کند.
2-آموزش مداوم
همواره باید روش ها و سبک های معاملاتی جدید کوتاه مدت را رصد کنید تا ابزار های جدید تکنیکال که توسط جامعه توسعه دهندگان سیستم های معاملاتی کوتاه مدت آماده و به بازار عرضه میشود را بشناسیم و از آن ها در سبک های معاملاتی خود استفاده کنیم.
3-تحمل روزهای معاملاتی ناموفق
باید بدانید که همه معاملات شما منجر به سود نخواهد شد و یک تریدر، روزهای ناموفقی راهم به همراه خواهد داشت که با کنترل احساسات باید این مسیر را ادامه دهد. امار ها نشان میدهد بین 30 الی 20 درصد معاملات تریدر های موفق با ضرر روبه رو خواهد شد ولی چیزی که مهم هست، برآیند سود معاملات شما در بازه های زمانی متفاوت است که باید مثبت و عدد قابل قبولی باشد.
تاثیر انتخاب صرافی بر ترید کوتاه مدت
با توجه به اینکه در استراتژی های ترید کوتاه مدت تعداد معاملات یک تریدر و میزان تعامل فرد معامله گر با صرافی یا برکر بالا است، باید به نکاتی که برای انتخاب صرافی مناسب برای ترید کوتاه مدت میتواند برای ما مناسب باشد توجه داشته باشیم :
– کارمزد معاملاتی پلتفرمی که درآن معامله میکنیم
– حجم نقدینگی که در معاملات کوتاه مدت در این صرافی جریان دارد
– امنیت صرافی یا بروکری که از آن استفاده میکنیم
– رابط کاربری و ابزار های موجو در داشبورد این پلت فرم
– کیفیت پشتیبانی صرافی یا بروکر انتخابی