چگونه با اندیکاتور ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو کار کنیم؟

چگونه با اندیکاتور ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو کار کنیم؟
در این پست می‌خوانید:

در دنیای معامله گری، مدیریت سرمایه و داشتن یک استراتژی کارآمد، از مهم ترین عوامل موفقیت است. معامله گران حرفه ای نه تنها به تحلیل تکنیکال و فاندامنتال توجه دارند، بلکه مدیریت صحیح سرمایه را یکی از اصول اساسی در معاملات خود قرار می دهند. یکی از ابزارهایی که به شما کمک می کند تا معاملات بهتری انجام دهید، اندیکاتور ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو است. این اندیکاتور به شما نشان می دهد که در یک معامله خاص، چه مقدار ریسک متحمل می شوید و در مقابل، چه مقدار سود احتمالی می توانید کسب کنید. در این مطلب قصد داریم تا به آموزش ریسک به ریوارد تریدینگ ویو پرداخته و در مورد نحوه استفاده از ابزار ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو صحبت کنیم، پس با ما همراه باشید.

ریسک به ریوارد تریدینگ ویو چیست؟

پیش از صحبت در مورد ابزار ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو باید در مورد مفهوم آن صحبت کنیم. نسبت ریسک به ریوارد (Risk/Reward Ratio) یکی از مفاهیم کلیدی در تحلیل تکنیکال و مدیریت سرمایه است که نشان می دهد مقدار ریسکی که در یک معامله متحمل می شوید، در مقایسه با سود احتمالی آن معامله چقدر است. به عنوان مثال، اگر یک معامله گر حد ضرر خود را ۱۰ دلار و حد سود خود را ۳۰ دلار قرار دهد، نسبت ریسک به ریوارد او ۱:۳ خواهد بود، یعنی به ازای هر ۱ دلار ریسک، انتظار ۳ دلار سود دارد. اگر به دنبال یک اندیکاتور برای پیش بینی روند بازار هستید، مطلب اندیکاتور پیش بینی روند تریدینگ ویو را در سایت آقای ترید مطالعه کنید.

اهمیت نسبت ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو

مدیریت ریسک در معامله گری یکی از اصول کلیدی برای موفقیت در بلندمدت است. بسیاری از معامله گران تازه کار تنها به درصد Win Rate توجه می کنند، اما این یک اشتباه رایج است. به عنوان مثال، تصور کنید که دو معامله گر با استراتژی های متفاوت وجود دارند که معامله گر اول در ۷۰٪ از معاملات خود پیش بینی درست دارد اما ریسک به ریوارد او ۲:۱ است. یعنی به ازای هر ۲ دلار ضرر، ۱ دلار سود می برد. معامله گر دوم در ۴۰٪ از معاملات خود سود می کند اما ریسک به ریوارد او ۱:۳ است.

یعنی به ازای هر ۱ دلار ضرر، ۳ دلار سود می برد. در این مثال، معامله گر دوم در بلندمدت سودآوری بیشتری خواهد داشت، زیرا میزان سود او نسبت به ضررهایش بیشتر است. این نشان می دهد که داشتن یک نسبت ریسک به ریوارد مناسب، از درصد موفقیت معاملات مهم تر است. در صورتی که قصد دارید تا حجم معاملات را بررسی کنید، با مطالعه مطلب اندیکاتور حجم در تریدینگ ویو در سایت آقای ترید می توانید به این هدف برسید.

آموزش ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو

برای این که بتوانید از نسبت ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو استفاده کنید، نیاز است تا ابزار ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو را فعال کنید، در ادامه به نحوه فعالسازی و استفاده از این اندیکاتور می پردازیم:

– مراحل فعال سازی ابزار ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو

ابزار ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو

برای این که بتوانید ابزار ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو را فعال کرده و از آن استفاده کنید، نیاز است تا مراحل زیر را طی کنید:

1- ورود به وب سایت تریدینگ ویو

ابتدا وارد وب سایت TradingView شوید و چارت دارایی مورد نظر خود را باز کنید.در نظر داشته باشید که ابزار تریدینگ ویو دارایی ها و بازارهای مالی مختلفی دارد و شما باید دقیقا دارایی و بازار مورد معامله خود را انتخاب کنید.

2- انتخاب ابزار مناسب

در نوار ابزار سمت چپ، گزینه Forecasting and Measuring Tools را انتخاب کنید.البته این ابزار کاربردهای دیگری هم دارد که در ادامه به آن میپردازیم.

3- انتخاب ابزارهای معاملاتی

در این بخش دو ابزار مهم را مشاهده می کنید که شامل Long Position (برای معاملات خرید) و Short Position (برای معاملات فروش) است.درواقع شما وقتی قصد خریدن یک دارایی را دارید معامله لانگ باز میکنید و زمانی که میخواهید با فروش یک دارایی ترید کنید معامله شورت باز میکنید.

4- ترسیم یک موقعیت معاملاتی

بعد از فعال کردن اندیکاتور ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو کافی است تا روی چارت کلیک کنید و یک پوزیشن معاملاتی باز کنید. در این مرحله، دو ناحیه رنگی نمایش داده می شود.

5- مشاهده ناحیه سود و ضرر

در ابزار ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو ناحیه سبز مقدار سود مورد انتظار یا به اصطلاح Take Profit و ناحیه قرمز مقدار ضرر احتمالی یا Stop Loss را نشان می دهد.

6- تنظیم نسبت ریسک به ریوارد

شما می توانید برای تنظیم ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو با جابجایی حد سود و حد ضرر، نسبت ریسک به ریوارد مناسبی را تعیین کنید.مزیت ابزار ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو این است که نیازی به تنظیم ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو به صورت دستی ندارید و نسبت ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو را  به طور خودکار نمایش می دهد.

نحوه تعیین ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو

برای این که بتوانید اقدام به تعیین ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو کنید، اگر ابزار یا اندیکاتوری دارید که سیگنال خرید (Buy Signal) صادر کردند، یک Long Position باز کنید. از طرف دیگر اگر ابزار یا اندیکاتورها سیگنال فروش (Sell Signal) صادر کردند، یک Short Position باز کنید. سپس می توانید حد ضرر (Stop Loss) را پشت آخرین سوئینگ قرار دهید. همچنین می توانید حد سود (Take Profit) را در محلی قرار دهید که نسبت ریسک به ریوارد حداقل ۱:۲ یا بهتر باشد.

اگر معامله شما به حد سود رسید، از معامله خارج شوید و سود خود را دریافت کنید. از طرف دیگر اگر معامله به حد ضرر رسید، بدون تردید از معامله خارج شوید تا سرمایه خود را حفظ کنید. شما می توانید با مطالعه مطلب اندیکاتور buy sell تریدینگ ویو در سایت آقای ترید از یک اندیکاتور حرفه ای در کنار ریسک به ریوارد تریدینگ ویو استفاده کنید.

اجزا اندیکاتور ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو و نحوه محاسبه آن

در زمان تنظیم ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو اجزا مختلفی در ابزار ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو به شما نمایش داده می شود که به شرح زیر است:

  • Qty
  • Risk/Reward Ratio
  • Amount

در ادامه به چگونگی محاسبه این پارامترها می پردازیم.

محاسبه ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو

محاسبه ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو 

اگر بخواهیم به بررسی نحوه محاسبه ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو بپردازیم، محاسبه ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو و اجزا آن برای پوزیشن خرید و فروش به شرح زیر است:

اجزاتوضیحاتفرمول
QTYاندازه پوزیشن((میزان ریسک)/(قیمت ورود -قیمت حد ضرر)) / اندازه لات
Amountموجودی حساب هنگام رسیدن به حد سودموجودی اولیه + (قیمت حد سود – قیمت ورود) * اندازه لات * تعداد
Amountموجودی حساب هنگام رسیدن به حد ضررموجودی اولیه + (قیمت حد سود – قیمت ورود) * اندازه لات * تعداد

تنظیم ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو

یکی از مواردی که به منظور استفاده از ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو باید به آن توجه کنید، تنظیم ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو است. در ادامه به اجزا تنظیمات می پردازیم:

– اجزا تنظیمات ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو

تنظیمات ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو

به منظور تنظیم ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو باید اجزا تنظیمات  را بشناسید. در ادامه به بررسی آن می پردازیم:

  • Account Size : مقدار کل سرمایه ای که برای معامله در نظر گرفته اید.
  • Lot Size : تعداد واحدهایی که در هر لات معامله می شود.
  • Risk: مقدار پولی که حاضرید در این معامله از دست بدهید. این مقدار می تواند به صورت عددی یا درصدی از موجودی حساب مشخص شود.
  • Entry Price : قیمت ورود به معامله است.
  • Ticks: فاصله حرکت قیمت به سمت سود یا ضرر بر حسب تیک را نشان می دهد.
  • Price: قیمتی که در صورت رسیدن به آن، معامله بسته می شود و سود یا ضرر محقق می شود.

حرف آخر

در این مطلب به معرفی اندیکاتور ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو پرداختیم. اندیکاتور ریسک به ریوارد یک ابزار قدرتمند برای مدیریت سرمایه و کنترل ریسک در معاملات است. این ابزار به شما کمک می کند تا نسبت ریسک به سود بهتری داشته باشید و تصمیمات معاملاتی آگاهانه تری بگیرید. با رعایت اصول مدیریت ریسک و استفاده از این ابزار در تریدینگ ویو، می توانید به بهترین شکل ممکن مدیریت سرمایه کنید.

منبع : tradingview

 

ترتیب مطالعه مقالات آموزش تریدینگ ویو:
۱ آموزش چارت لگاریتمی در تریدینگ ویو + نحوه فعال سازی ۲ چگونه با اندیکاتور ریسک به ریوارد در تریدینگ ویو کار کنیم؟ ۳ آموزش کار با تریدینگ ویو اندروید از 0 تا 100 ۴ محاسبه پیپ در تریدینگ ویو چگونه است؟ ۵ محاسبه پیپ طلا در تریدینگ ویو با 3 ابزار اندازه گیری ۶ آموزش اضافه کردن اندیکاتور به تریدینگ ویو ۷ بهترین اندیکاتور پیش بینی روند تریدینگ ویو 2025 ۸ چگونه از اندیکاتور مکدی در تریدینگ ویو استفاده کنیم؟ ۹ معرفی اندیکاتور حجم افقی و عمودی در تریدینگ ویو ۱۰ صفر تا صد اندیکاتور پولبک در تریدینگ ویو ۱۱ بهترین اندیکاتور رایگان برای تریدینگ ویو (9 ابزار حرفه ای) ۱۲ چگونه از ابزار tp در تریدینگ ویو استفاده کنیم؟ ۱۳ اندیکاتور سشن های فارکس در تریدینگ ویو ۱۴ 10 ابزار از بهترین اندیکاتور های مومنتوم در تریدینگ ۱۵ آموزش ترید با اندیکاتور adx در تریدینگ ویو ۱۶ آموزش ترید با اندیکاتور buy sell تریدینگ ویو (بای و سل) ۱۷ آموزش استفاده از اندیکاتور در تریدینگ ویو موبایل ۱۸ معرفی بهترین اندیکاتور پولی تریدینگ ویو 2025 ۱۹ آموزش بهترین تنظیمات چارت تریدینگ ویو ۲۰ نحوه انجام تنظیمات تایم فریم در تریدینگ ویو ۲۱ آموزش تنظیمات کندل در تریدینگ ویو ۲۲ آموزش نحوه ریست تنظیمات تریدینگ ویو ۲۳ آموزش تنظیمات مووینگ اوریج در تریدینگ ویو ۲۴ صفر تا صد تنظیمات تریدینگ ویو در موبایل ۲۵ راهنمای انواع فیلتر حجم در تریدینگ ویو (صفر تا صد) ۲۶ چگونه از فیلتر ارز دیجیتال در تریدینگ ویو استفاده کنیم؟ ۲۷ لیست بهترین فیلتر تریدینگ ویو با 8 اسکرینر ۲۸ آموزش اوردر بوک در تریدینگ ویو با 6 ابزار کاربردی ۲۹ راهنمای فوت پرینت در تریدینگ ویو ۳۰ آموزش تمرین ترید در حساب دمو تریدینگ ویو موبایل ۳۱ هر آن چه باید از واچ لیست تریدینگ ویو بدانید ۳۲ آموزش اهرم در تریدینگ ویو + نحوه فعالسازی آن ۳۳ تحلیل زمانی در تریدینگ ویو با فیبوناچی زمانی ۳۴ چگونه فوروارد تست در تریدینگ ویو انجام دهیم؟ ۳۵ چگونه شمارش کندل در تریدینگ ویو را انجام دهیم؟ ۳۶ ترید با خط کیجونسن در تریدینگ ویو چگونه است؟ ۳۷ اتصال تریدینگ ویو به متاتریدر در 5 گام ۳۸ آموزش معاملات فیوچرز در تریدینگ ویو در 5 گام ۳۹ زبان برنامه نویسی تریدینگ ویو چیست و اسکریپت نویسی چگونه است؟
دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید