بهترین ستاپ های پرایس اکشن با وین ریت بالا ( تا 75% )

بهترین ستاپ های پرایس اکشن با وین ریت بالا ( تا 75% )
در این پست می‌خوانید:

در دنیای بازارهای مالی، معامله گران همیشه به دنبال استراتژی های کارآمد و ساده هستند که بتوانند با استفاده از آن ها تصمیمات معاملاتی بهتری بگیرند. یکی از محبوب ترین و کاربردی ترین روش ها برای تحلیل حرکت قیمت، استفاده از الگوهای پرایس اکشن است. پرایس اکشن به معامله گران این امکان را می دهد که بدون نیاز به اندیکاتورهای پیچیده، فقط با تحلیل کندل ها و الگوهای قیمتی، حرکات بازار را پیش بینی کنند. اگر به دنبال ستاپ های پرایس اکشن هستید، با ما در این مطلب همراه باشید تا شما را با بهترین ستاپ های پرایس اکشن آشنا کرده و در مورد نحوه معامله کردن با این ستاپ ها صحبت کنیم.

معرفی انواع ستاپ های معاملاتی در پرایس اکشن

مثل ستاپ معاملاتی اسمارت مانی، ستاپ معاملاتی پرایس اکشن نیز تنها محدود به یک ستاپ نیست و امروزه شاهد انواع ستاپ های پرایس اکشن هستیم. در جدول زیر شما را با برخی از مهم ترین ستاپ های معاملاتی در  پرایس اکشن و مزایا و معایب آن آشنا خواهیم کرد:

استراتژیمزایامعایب
ستاپ معاملاتی Outside Barتغییرات قدرتمند روند، ترکیب با حمایت و مقاومتممکن است سیگنال‌های غلط بدهد
ستاپ اسپرینگ در حمایتنشان‌دهنده تقاضای قوی، فرصت خرید عالیگاهی نوسانات کوتاه مدت گمراه‌کننده است
الگو سه کندلی (Inside Bar)نشان‌دهنده فشرده شدن بازار، آمادگی برای حرکت بزرگترنیاز به شناسایی دقیق شکست‌ها
کندل با سایه بلندنشان‌دهنده تغییر روند، شناسایی نقاط بازگشتیممکن است سیگنال‌های ضعیف بدهد

در ادامه در مورد انواع ستاپ های پرایس اکشن صحبت کرده و در مورد این ستاپ ها اطلاعات جامع و کاملی را به شما ارائه خواهیم کرد:

1- ستاپ معاملاتی پرایس اکشن با Outside Bar

ستاپ معاملاتی پرایس اکشن

یکی از ستاپ های معاملاتی پرایس اکشن، ستاپ معاملاتی پرایس اکشن با Outside Bar است. این ستاپ یکی از قدرتمندترین الگوهای پرایس اکشن است که می تواند به شما کمک کند. این الگو و ستاپ زمانی اتفاق می افتد که یک کندل جدید به طور کامل از کندل قبلی عبور می کند، به طوری که این کندل جدید، به صورت کامل پایین تر و بالا از کندل قبلی باشد.

پیشنهاد ما این است که برای استفاده بهینه از این ستاپ معاملاتی پرایس اکشن، آن را با محدوده های حمایت و مقاومت ترکیب کنید و پس از شکست حمایت و مقاومت از روند قبلی به دنبال اتفاق افتادن این الگو باشید. در صورتی که قصد دارید تا در کنار ستاپ های پرایس اکشن، از ستاپ هایی استفاده کنید که در آن از اندیکاتورهایی مثل مووینگ اوریج استفاده شود، می توانید مطلب ستاپ معاملاتی RTM  سایت آقای ترید را، مطالعه کنید تا دانش خود را در مورد این ستاپ ها افزایش دهید.

2- اسپرینگ در حمایت، یکی از بهترین ستاپ های پرایس اکشن

ستاپ های معاملاتی پرایس اکشن

یکی دیگر از بهترین ستاپ های معاملاتی در  پرایس اکشن، ستاپ اسپرینگ است. اسپرینگ یکی از الگوهای جذاب در پرایس اکشن است که زمانی اتفاق می افتد که قیمت یک سهام یا ارز به سطح پایین محدوده حمایتی خود می رسد، اما خیلی سریع به داخل محدوده باز می گردد و روند جدیدی را شروع می کند. این الگو در مراحل پایانی یک محدوده معاملاتی شکل می گیرد.

به عبارت دیگر، اسپرینگ وقتی رخ می دهد که قیمت تنها چند درصد از کف قبلی خود فاصله بگیرد، اما کاملاً آن را نمی شکند. این نوع حرکت ممکن است به ظاهر یک شکست فیک به نظر برسد، اما از نظر پرایس اکشن، اگر قیمت به سرعت از این نقطه بازگشت کند، نشان دهنده ی یک فرصت خرید عالی است. چیزی که در این الگو اهمیت دارد، این است که نیازی نیست قیمت دقیقاً از کف پایین قبلی عبور کند.

برای مثال، اگر قیمت تنها 1% یا 2% از سطح حمایتی خود پایین تر برود و سپس به سرعت به بالای آن محدوده بازگردد، این می تواند به عنوان یک اسپرینگ شناخته شود. این بازگشت، نشان دهنده این است که تقاضای قوی در بازار وجود دارد و روند صعودی جدید ممکن است آغاز شود. اگر علاقه مند هستید تا الگوها و ستاپ هایی این چنینی را پیدا کنید، می توانید ستاپ های معاملاتی ICT را یاد بگیرید که تمرکز قابل توجهی بر روی حمایت و مقاومت، پیش بینی حرکت های بازار و چگونگی واکنش بازار به نواحی خاص دارد.

3- الگو سه کندلی یکی دیگر از انواع ستاپ های پرایس اکشن

ستاپ های معاملاتی در پرایس اکشن

یکی دیگر از ستاپ های معاملاتی پرایس اکشن زمانی است که الگو کندل های داخلی یا Inside Bars رخ می دهد که در آن کندل های جدید داخل، محدوده قیمت کندل های را می پوشاند، به این معنا که بیشترین و کمترین قیمت این کندل جدید از کندل های قبلی بیشتر نمی شود. این الگو نشان دهنده فشرده شدن بازار و آماده شدن برای یک حرکت بزرگتر هستند.

زمانی که یک شکست از یک سطح مقاومت یا حمایت رخ می دهد و سپس الگو کندل های داخلی ظاهر می شوند، این یک فرصت عالی برای ورود به معامله است. در این ستاپ پرایس اکشن شما می توانید حد ضرر خود را با توجه به پوزیشن خود در زیر یا بالای کندل های داخلی قرار دهید، به طوری که ریسک شما کمتر باشد.

به علاوه، این کندل ها معمولاً به عنوان نشان دهنده ادامه روند بعد از یک شکست عمل می کنند. برای مثال، اگر در نمودار یک شکست صعودی اتفاق بیفتد و سپس کندل های داخلی تشکیل شوند، احتمال این که قیمت به روند صعودی خود ادامه دهد بسیار بالا است.

4- کندل با سایه بلند، از ستاپ های معاملاتی پرایس اکشن

بهترین ستاپ های پرایس اکشن

یکی دیگر از ستاپ های پرایس اکشن، به وجود آمدن کندل با سایه بلند است. کندل ها با سایه های بلند معمولا با نام هایی مثل Hammer یا Shooting Stars شناخته می شوند. این الگوها معمولاً به شکل یک کندل با بدنه کوچک و سایله بلند در یک طرف کندل ظاهر می شوند. این الگو زمانی اتفاق می افتد که بازار در ابتدا به شدت حرکت می کند، مثلاً با یک گپ بالا یا پایین، اما سپس قیمت به سرعت برگشته و در نزدیکی قیمت باز شدن کندل بسته می شود.

این نوع حرکت معمولاً به این معنا است که در ابتدا بسیاری از معامله گران وارد بازار شده اند، اما زمانی که قیمت برگشت، بسیاری از آن ها مجبور به خروج می شوند، که این منجر به کاهش فشار و غالب شدن طرف مقابل یعنی خریداران یا فروشندگان می شود. این الگو می تواند نشانه ای از تغییر روند باشد.

حرف آخر

در این مطلب شما را با بهترین ستاپ های پرایس اکشن آشنا کردیم. در سال 2025، پرایس اکشن همچنان یکی از معتبرترین و ساده ترین روش ها برای شناسایی فرصت های معاملاتی در بازارهای مالی است. با توجه به رشد و تغییرات بازارها، ستاپ هایی مانند Outside Bar و اسپرینگ در حمایت همچنان از محبوبیت بالایی برخوردار هستند. این الگوها نه تنها به معامله گران کمک می کنند تا نقاط ورود بهتری پیدا کنند، بلکه از طریق تحلیل دقیق تر رفتار قیمت، امکان پیش بینی حرکات آینده بازار را فراهم می آورند.

استفاده از این ستاپ ها به ویژه زمانی که با سطوح حمایت و مقاومت ترکیب شوند، می تواند سیگنال های معتبرتری را ارائه دهد که به تصمیمات معاملاتی دقیق تر و سودآورتر منجر شود. در کنار این استراتژی ها، بررسی الگوهای کندل ها مثل الگوهای Inside Bar و کندل های با سایه بلند نیز ابزارهای قدرتمندی برای تحلیل قیمت هستند. این الگوها معمولاً در شرایط خاصی مانند شکست های قیمتی یا تغییرات ناگهانی در روند بازار ظاهر می شوند و می توانند فرصت های مناسبی برای ورود به معاملات در جهت روند فعلی یا شناسایی نقاط بازگشتی بازار ارائه دهند.

منبع: tradingsim 

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید