لیست مزایا و معایب سبک RTM

لیست مزایا و معایب سبک RTM
در این پست می‌خوانید:

قبل از اینکه سبک معاملاتی RTM را به عنوان یک استراتژی در بازار های مالی استفاده کنید ابتدا باید با مزایا و معایب سبک RTM آشنا باشید تا بتوانید، با درک عمیق تری نسبت به این سبک ترید، آن را در معاملات خود به کار بگیرید.در این مطلب به طور کامل به ابعاد مختلف مزیت ها و چالش هایی که این سبک معاملاتی دارد میپردازیم. همچنین راهکار هایی که میتواند برای مقابله با معایب و چالش های سبک RTM به شما کمک کند را نیز، معرفی میکنیم.

مزایا و معایب سبک RTM نسبت به سایر سبک ها

اگر شما هم از خود میپرسید که کدام سبک را برای ترید انتخاب کنید؟ اسمارت مانی یا RTM ؟ سبک ICT یا RTM ؟ در ادامه مهم ترین مزایا و معایب سبک RTM نسبت به سایر سبک های معاملاتی معرفی شده اند و هرکدام به طور مختصر شرح داده شده است.

-مزایای سبک RTM

آموزش مزایا و معایب سبک rtm

1-درک بهتر بازار

این سبک معاملاتی با توجه به اینکه توجه ویژه ای به خواندن حرکت قیمت دارد و سعی میکند تا پیشرفته ترین الگوهای قیمتی را در بازار شناسایی کند، این موضوع باعث میشود تا ساختار بازار را برای معامله گران به بهترین شکل ممکن تفسیر کند. در نتیجه تریدر هایی که با این سبک معاملاتی ترید میکنند درک بهتری نسبت به ساختار بازار کسب خواهند کرد.

2-دقت بالاتر در تحلیل‌ها

استفاده از سبک های پرایس اکشن پیشرفته باعث میشود تا دقت این سبک معاملاتی در تحلیل چارت بالا برود.توسعه دهندگان این سبک معاملاتی اعتقاد دارند بازار جای استفاده از تحلیل های ساده نیست و باید با دید عمیق تری به بازار نگاه کنیم تا بتوانیم از پشت پرده رفتار های نهاد های مالی در بازار آگاه شویم.

3-کاهش و کنترل پیشرفته ریسک

وقتی شما به الگوها و نحوه حرکت قیمت در سبک RTM مسلط میشوید، اکثر آن ها برای اینکه شما وارد معامله شوید میزان ریسک به ریوارد بسیار مناسبی که حداقل عدد 2 میباشد، پیشنهاد مکینند.این موضوع باعث میشود تا بسیاری از زیان های احتمالی در بازار به طور قابل توجهی کاهش پیدا کند و شما با اطمینان بیشتری در مارکت به معامله بپردازید.همچنین با وجود قواعد متبط با مفهوم ریسک فیری RTM ، در حین معامله نیز شما میتوانید ریسک های معاملات خود را کاهش دهید.

4-انعطاف‌پذیری بالا

در مواقع مختلف دیده میشود که این سبک در شرایط مختلف بازار استفاده میشود.این موضوع به این معنی است که زمانی که بازار دارای روند است و یا زمانی که بازار بدون روند و به صورت رنج فعال است در هر دو حالت سبک ترید RTM میتواند برای معامله گران فرصت های معاملاتی مناسب را شناسایی کند.همچنین در انواع بازار های مالی مثل فارکس و ارز های دیجیتال این سبک معاملاتی قابل استفاده میباشد هرچند که بسیاری معتقدند استفاده از آن در بازار های ارز دیجیتال مناسب تر است. اما با این حال در بازار فارکس نیز بسیاری از این سبک معاملاتی استفاده میکنند.

5-مفاهیم قابل فهم و ساده

جالب است بدانید با اینکه این سبک معاملاتی از تحلیل های پیشرفته مرتبط با پرایس اکشن و الگوهای قیمتی استفاده میکند اما فهم مفاهیم مرتبط با این نوع تحلیل ها بسیار ساده تر از سایر سبک های پیشرفته ترید همچون ICT میباشد و تقریبا میتواند گفت برای همه استراتژی های این سبک، قواعد ثابت و مشخصی وجود دارد که با رعایت آن ها میتوانید روی این سبک معاملاتی مسلط شوید.

6-بدون نیاز به اندیکاتور

یکی از شعار هایی که سبک ترید RTM همیشه آن را بیان میکند این است که شما در استفاده از این سبک معاملاتی نیاز به هیچ اندیکاتور فنی ندارید و در واقع این سبک فقط روی خواندن قیمت در بازار تمرکز دارد و حرفش این است که همه چیز در حرکت قیمت خلاصه میشود. پس نباید در گیر داشبورد های پیچیده اندیکاتور ها شوید.همچنین این سبک بیان میکند که اندیکاتور ها تاخیر دارند و با تاخیر زمانی زیاد، فرصت های مناسب را به معامله گران نشان میدهد که در نتیجه برای ورود به معامله دیگر خیلی دیر شده است.عدم استفاده از اندیکاتور ها در تحلیل باعث میشود تا حد زیادی در هزینه های مرتبط با ترید که برای خرید اندیکاتور های پولی در نظر گرفته میشود، صرفه جویی شود.

7-استفاده در انواع تایم فریم

از سبک RTM میتوانید در انواع استراتژی های کوتاه مدت،میان مدت و بلند مدت استفاده کنید.همچنین از این سبک معاملاتی در تایم فریم های مختلف بازار استفاده میشود و محدودیتی در  استفاده در مورد تایم فریم خاصی وجود ندارد.

-معایب سبک ترید RTM

معایب سبک RTM

1-نیاز به تجربه و تمرین زیاد

با اینکه یادگیری مفاهیم مرتبط با سبک ترید RTM آسان است اما این موضوع باعث نمیشود تا در اجرای این سبک معاملاتی نیز شما بتوانید به سادگی عمل کنید.چرا که همانطور که خالق سبک RTM بیان میکند برای اینکه بتوانید روی این سبک معاملاتی مسلط شوید نیاز به تمرین و مطالعه عمیق در طولانی مدت دارید تا بتوانید برای اجرای آن در بازار به سرعت عمل کنید.کسب تجربه در سبک RTM نیاز نیست حتما در حساب معامله واقعی شکل بگیرد، چرا که شما میتوانید همزمان با یادگیری این سبک ترید، استراتژی های آن را در حساب های دمو مورد ارزیابی و تست قرار دهید.بنابراین کسب تجربه و تمرین زیاد برای موفقیت در بازار های مالی با سبک RTM اهیمت بالایی دارد.

2-احتمال تحلیل‌های نادرست

این موضوع بیشتر در بازار ها و یا سهم هایی رخ میدهد که دو فاکتور مهم دارند.اول اینکه رفتار های پشت پرده بانک ها و نهاد های مالی در آن ها بسیار پیچیده است و در قالب الگو و حرکت های قیمتی، نمیتوان آن ها را شناسایی کرد. بلکه نیاز دارد تا مفاهیم مرتبط با تحلیل نهادینه در بازار به کمک تریدر ها بیاید تا این موضوع، برای آن ها آشکار شود.دوم اینکه در بازار یا سهم هایی که نسبت به فاکتور های بنیادی بازار همچون اخبار و رویداد ها و یا گزارش های مالی دوره ای واکنش زیادی نشان میدهند، این موضوع باعث میشودتا تحلیل های RTM با شکست مواجه شوند یا بهتر است بگوییم، احتمال خطا و تفسیر های نادرست در تحلیل های RTM را بسیار بالاتر میبرد.

3-فشار روانی بالا

به چارت های پر نوسان بازار نگاه کنید. حرکت های قیمت را دنبال کنید.گاهی این حرکت ها مثل امواج سهمگین دریا پرش های ناگهانی دارند و این موضوع میتواند برای معامله گرانی که در بازار فقط چشم به حرکت قیمت دوخته اند فشار های روانی بالایی ایجاد کند. بنابراین کنترل احساسات در استفاده از سبکRTM  بسیار اهمیت دارد چرا که معامله گر ممکن است با حرکت های ناگهانی قیمت در بازار مواجه شود.در نتیجه استرس ناشی از استفاده از سبک ترید RTM میتواند در این مواقع بسیار بالا باشد و عدم کنترل آن وین ریت سبک RTM را کاهش میدهد.

4-عدم کارایی در بازار های پر نوسان

این یک اصل پایدار است که در استفاده از روش پرایس اکشن معامله گران باید نسبت به آن آگاه باشند.سبک معاملاتی پرایس اکشن در بازار هایی که نوسانات شدید قیمتی در آن حاکم است کارایی خود را از دست میدهد و تحلیل را برای معامله گران بسیار پیچیده میکند. پس توصیه میکنیم، در دریاهای طوفانی منتظر بمانید تا آب و هوا مساعد تر شود تا بتوانید تحلیل های دقیق تری از مارکت بیرون بکشید.

مزایا و معایب سبک RTM در نوع تحلیل

اگر بخواهیم در نوع تحلیل این سبک معاملاتی را بررسی کنیم، باید به این نکته اشاره کنیم که مزیت استفاده از این سبک در نوع تحلیل این است که از مباحث پیشرفته تحلیل تکنیکال که مرتبط با خواندن حرکت قیمت در بازار میباشد در این سبک معاملاتی استفاده میشود. این یعنی در نوع تحلیل، مزیت این سبک، استفاده از قواعده پیشرفته تر و عمیق تر تکنیکال است. با این حال اگر بخواهیم به معایب این سبک در نوع تحلیل اشاره کنیم با توجه به اینکه توجهی به تحلیل های بنیادی بازار در این سبک کم رنگ تر است این موضوع باعث میشود تا در سهم ها و یا ارزهایی که تاثیر پذیری بیشتری نسبت به فاکتور های بنیادی دارند، این سبک معاملاتی معایب و چالش هایی برای معامله گران ایجاد کند.

 مزایا و معایب سبک RTM در وین ریت معاملاتی 

با توجه به اینکه این سبک ترید دقت بالایی را برای معامله گران ایجاد میکند این موضوع باعث میشود تا وین ریت معاملاتی آن نسبت به بسیاری از سبک های ترید مانند سبک ترید تکنیکالی یا پرایس اکشن معمولی بالاتر باشد.برای همین پیشنهاد میشود به جای استفاده از روش های پرایس اکشن معمولی از پرایس اکشن پیشرفته RTM استفاده شود.البته این سبک ترید نسبت به برخی از سبک های معاملاتی که پیچیدگی بالاتر و دقت بالاتری نیز دارند وین ریت کمتری ایجاد میکند.مانند سبک ترید ICT که البته استفاده از این سبک بیشتر برای تریدر های با سابقه و حرفه ای پیشنهاد میشود.چرا که سبک ترید ICT مفاهیم عمیق تری نسبت به تحلیل رفتار نهاد های مالی در بازار ارائه خواهد داد.

راهکارهای مقابله با معایب سبک RTM

راهکارهایی برای مزایا و معایب سبک rtm

1-آموزش دوره ای ،شناخت منابع یادگیری و عضویت در انجمن های مرتبط

به روز باشید! در آموزش این سبک معاملاتی متوقف نشوید. در انجمن های مرتبط با این سبک معاملاتی مثل انجمن Forex Factory عضو شوید و صدای سایر تریدر هایی که با این سبک معاملاتی ترید میکنند را بشنوید. از چالش های آن ها آگاه شوید. سوالات خود را بپرسید و پاسخ دقیق آن را از کسانی که با این سبک ترید درگیر هستند دریافت کنید.همچنین دانش و مهارت خود را با رصد منابع مطالعاتی مختلف به روز نگه دارید و نسبت به جدیدترین روش ها و تکنولوژی هایی که در سبک ترید RTM استفاده میشود اطلاعات جمع آوری کنید.یکی از منابع بسیار ارزشمندی که در حوزه آموزش سبک RTM فعالیت میکند سایت ReadThemarket.com میباشد که توسط خالق این سبک ترید تاسیس شده است و میتواند برای اهداف مطالعاتی شما مورد استفاده قرار بگیرد.

2-استفاده از حساب‌های دمو

باید بدانید که یک شبه تریدر نمیشوید! پس پله پله عمل کنید.حساب دمو ، باشگاه ورزشی شماست! شما در آن خود را میسازید و با چالش های مختلف نموداری که در تحلیل RTM ایجاد میشود آشنا میشوید این موضوع باعث میشود که در زمان ترید با حساب واقعی غافل گیر نشوید. چرا که مشابه حرکات این چنینی قیمت را قبلا دیده اید و میتوانید، نسبت به آن ها تصمیم گیری درست داشته باشید.

3-مدیریت احساسات و استرس

روش های مدیریت احساس در بازار و همچنین موارد مرتبط با روانشناسی بازار را دنبال کنید. چرا که همانطور که قبلا گفته شد حرکات قیمت میتواند برای شما فشار های روانی متعدد به همرا داشته باشد اما یک تریدر حرفه ای که نسبت به این موارد آگاهی کامل دارد، فشاری روی خود حس نمیکند و آن را جزوی از بازار میداند.پس با دنبال کردن روش های کاهش استرس و افزایش تمرکز در بازار خود را برای یک جنگ تمام عیار آماده کنید و حق خود را از بازار بگیرید.

4-توجه به سایر سبک های مکمل RTM

اگر قصد دارید در سهم ها و یا ارز های بنیادی معامله کنید و از سبک ترید RTM نیز استفاده کنید باید بدانید که بهتر است در کنار مفاهیم این سبک باید مطالب مرتبط با تحلیل بنیادی را هم در نظر داشته باشید. تا ریسک های ناشی از وقوع خبر و رویداد های بنیادی را در معاملات خود کاهش دهید.همچنین بعد از اینکه روی سبک ترید RTM مسلط شدید و چندین سال با مفاهیم اسمارت مانی و پرایس اکشن دست و پنجه نرم کردید، پیشنهاد میکنیم به سمت سبک ترید ICT بروید چرا که این سبک ترید تحلیل دقیق تری نسبت به رفتار موسسات مالی و بانک ها در بازار به شما ارائه میکند.

نتیجه گیری و جمع بندی

حال که با مزایا و معایب سبک RTM آشنا شدید به عنوان جمع بندی باید بگوییم که سبک معاملاتی RTM یک رویکرد قدرتمند برای معاملات ارائه میدهد که روی پرایس اکشن و روانشناسی بازار تمرکز دارد. سادگی، انعطاف‌پذیری و درک بهتر از بازار می‌تواند مزایای چشمگیری را برای معامله گران این سبک معاملاتی به همراه داشته باشد.با این حال همانطور که در بالا اشاره شد این سبک، معایبی را نیز دارد که باید نسبت به آن آگاه باشید و برای مقابله با چالش های آن خود را آماده کنید.

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید