چگونه با اندیکاتور پیوت در تریدینگ ویو ترید کنیم؟

اگر علاقه مند به ترید کلاسیک هستید، یکی از ابزارهای کلیدی که به کمک تحلیل گران برای شناسایی سطوح مهم قیمتی مورد استفاده قرار می گیرد، اندیکاتور پیوت است. این اندیکاتور با بهره گیری از داده های قیمتی روزهای گذشته، نقاطی را روی نمودار مشخص می کند که می توانند به عنوان حمایت و مقاومت بالقوه عمل کنند. شما می توانید برای دسترسی به این ابزار از اندیکاتور پیوت در تریدینگ ویو استفاده کنید. در این مطلب قصد داریم تا به صورت کامل شما را با این اندیکاتور و ویژگی های آن آشنا کنیم، پس با ما همراه باشید.
اندیکاتور پیوت در تریدینگ ویو چیست؟
اگر بخواهیم شما را با اندیکاتور پیوت در تریدینگ ویو آشنا کنیم باید گفت که این اندیکاتور به نحوی است که پس از فعال کردن آن، نقاطی را روی نمودار نمایش می دهد که احتمال می رود قیمت در آن ها با حمایت یا مقاومت روبه رو شود. این نقاط بر اساس داده های قیمتی دوره قبلی محاسبه می شوند و با نام خطوط پیوت در تریدینگ ویو شناخته می شود.
معرفی نقاط پیوت در تریدینگ ویو
در اندیکاتور پیوت در تریدینگ ویو شاهد اجزا مختلفی هستیم. اگر بخواهیم شما را با این اجزا آشنا کنیم، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
– پیوت لاین در تریدینگ ویو
پیوت لاین در تریدینگ ویو یکی از اجزا اندیکاتور پیوت در تریدینگ ویو است. این سطح، میانگینی از قیمت های کلیدی High، Low، Close در دوره قبلی است و مبنای محاسبه سایر سطوح حمایت و مقاومت به شمار می رود. فرمول محاسبه آن به شرح زیر است:
P = (High + Low + Close) ÷ 3
– سطوح مقاومت
یکی دیگر از اجزا اندیکاتور پیوت در تریدینگ ویو، سطوح حمایتی است. این سطوح بخش هایی در بالای سطح پیوت هستند که ممکن است قیمت در آن با فشار فروش روبه رو شود.
– سطوح حمایت
بخش دیگر اندیکاتور پیوت پوینت در تریدینگ ویو، سطوح حمایت است. این سطوح نقاطی در زیر سطح پیوت است که ممکن است در آن قیمت با فشار خرید مواجه شود و پس از برخورد با آن قیمت افزایش پیدا کند. اگر به دنبال استراتژی برای ترید هستید، در مطلب بهترین استراتژی تریدینگ ویو در سایت آقای ترید می توانید بهترین استراتژی ها را یاد بگیرید.
نحوه محاسبه خطوط پیوت در تریدینگ ویو
در زمان محاسبه نقاط پیوت در تریدینگ ویو می توانید از فرمول های مختلفی برای محاسبه این خطوط استفاده کنید. اگر بخواهیم شما را با نحوه محاسبه پیوت پوینت در تریدینگ ویو آشنا کنیم، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1- محاسبه پیوت Traditional
روش سنتی یکی از متداول ترین روش های محاسبه در اندیکاتور پیوت در تریدینگ ویو است که در تحلیل های کلاسیک تکنیکال مورد استفاده قرار می گیرد. فرمول های این روش به شرح زیر است:
P = (High + Low + Close) / 3
R1 = (2 × P) – Low
S1 = (2 × P) – High
R2 = P + (High – Low)
S2 = P – (High – Low)
R3 = (2 × P) + (High – 2 × Low)
S3 = (2 × P) – (2 × High – Low)
R4 = (3 × P) + (High – 3 × Low)
S4 = (3 × P) – (3 × High – Low)
R5 = (4 × P) + (High – 4 × Low)
S5 = (4 × P) – (4 × High – Low)
2- محاسبه پیوت Fibonacci
در این روش از نسبت های معروف فیبوناچی برای محاسبه سطوح حمایت و مقاومت استفاده می شود. ایده اصلی این است که قیمت ها تمایل دارند در نسبت های مشخصی از حرکات قبلی متوقف یا بازگشت کنند. فرمول آن به شرح زیر است:
P = (High + Low + Close) / 3
R1 = P + 0.382 × (High – Low)
S1 = P – 0.382 × (High – Low)
R2 = P + 0.618 × (High – Low)
S2 = P – 0.618 × (High – Low)
R3 = P + 1 × (High – Low)
S3 = P – 1 × (High – Low)
3- محاسبه پیوت Woodie
در روش وودی برای محاسبه اندیکاتور پیوت در تریدینگ ویو، وزن بیشتری به قیمت باز شدن داده می شود. این روش بیشتر توسط معامله گرانی استفاده می شود که به رفتار قیمت در شروع بازار اهمیت می دهند. فرمول محاسبه آن به شرح زیر است:
P = (High + Low + 2 × Open) / 4
R1 = 2 × P – Low
S1 = 2 × P – High
R2 = P + (High – Low)
S2 = P – (High – Low)
R3 = High + 2 × (P – Low)
S3 = Low – 2 × (High – P)
R4 = R3 + (High – Low)
S4 = S3 – (High – Low)
در ادامه در مطلب اندیکاتور acd در تریدینگ ویو در سایت آقای ترید می توانید نحوه استفاده از اندیکاتور acd را یاد بگیرید و با ترکیب با روش پیوت ها دقت تحلیل خود را بالاتر ببرید.
4- محاسبه پیوت Camarilla
روش کاماریلا برای حرکات قیمتی در بازه های زمانی کوتاه طراحی شده و از ضریب خاصی (1.1) برای محاسبه استفاده می کند. این روش بیشتر برای اسکالپ و معاملات روزانه کاربرد دارد و محاسبه آن به نحو زیر است:
P = (High + Low + Close) / 3
R1 = Close + 1.1 × (High – Low) / 12
S1 = Close – 1.1 × (High – Low) / 12
R2 = Close + 1.1 × (High – Low) / 6
S2 = Close – 1.1 × (High – Low) / 6
R3 = Close + 1.1 × (High – Low) / 4
S3 = Close – 1.1 × (High – Low) / 4
R4 = Close + 1.1 × (High – Low) / 2
S4 = Close – 1.1 × (High – Low) / 2
R5 = (High / Low) × Close
S5 = Close – (R5 – Close)
نحوه ترید با پیوت پوینت در تریدینگ ویو
در صورتی که قصد دارید تا برای ترید با اندیکاتور پیوت در تریدینگ ویو اقدام کنید، می توانید از روش های زیر استفاده کنید:
– استراتژی کندلی با پیوت پوینت
یکی از موثرترین روش های ترید با استفاده از اندیکاتور پیوت در تریدینگ ویو، ترکیب آن با نمودارهای کندل استیک است. استفاده از کندل ها به معامله گر امکان می دهد تا واکنش دقیق بازار نسبت به سطوح پیوت را مشاهده کند. به عنوان مثال، اگر قیمت پس از عبور از پیوت به بالا، مجدداً به زیر آن بازگردد و کندلی زیر آن بسته شود، این نشانه ای از ضعف در حمایت بوده و می تواند به عنوان فرصت فروش تلقی شود. از سوی دیگر، واکنش مثبت قیمت به سطح پیوت و تشکیل کندل صعودی می تواند نشانه ای از بازگشت قیمت و شروع یک حرکت صعودی باشد.
– استراتژی حمایت و مقاومت با پیوت پوینت
سطوح S1، S2 و R1، R2 در اندیکاتور پیوت پوینت، برای تنظیم نقاط ورود دقیق تر بسیار مفید هستند. به جای ورود به معاملات در میانه ی یک حرکت شدید، معامله گر می تواند منتظر پول بک به یکی از سطوح حمایتی یا مقاومتی بماند. در یک روند صعودی، بازگشت قیمت به S1 یا S2 معمولاً فرصت مناسبی برای ورود به موقعیت خرید ایجاد می کند. در روند نزولی نیز، واکنش قیمت به R1 یا R2 می تواند نقطه مناسبی برای فروش باشد. اگر قصد آلارم گذاشتن بر روی این سطوح را دارید، می توانید مطلب اندیکاتور آلارم تریدینگ ویو را در سایت آقای ترید مطالعه کنید.
بهترین اندیکاتور پیوت در تریدینگ ویو
اندیکاتور Pivot Point Supertrend یکی از انواع اندیکاتور پیوت در تریدینگ ویو است که بسیاری از معامله گران از آن برای ترید استفاده میکنند.طریقه استفاده از این ابزار مطابق با تصویر بالا به این شکل است که برای ورود به معامله خرید، زمانی که قیمت بالاتر از خط سوپرترند قرار میگیرد و خط به رنگ سبز تغییر میکند، میتوانید اقدام کنیدو برای ورود به معامله فروش (Sell)، زمانی که قیمت پایینتر از خط سوپرترند قرار میگیرد و خط به رنگ قرمز تغییر میکند، میتوانید قدام به معامله فروش کنید.
همچنین در صورتی که به دنبال بهترین اندیکاتور پیوت در تریدینگ ویو هستید، گزینه های مختلفی وجود دارد که می توانید به سراغ آن بیایید. با این حال اگر عبارت Pivot Points را در بخش اندیکاتورها جستجو کنید، می توانید به راحتی به این اندیکاتور دسترسی پیدا کنید.با این حال یکی از پر کاربرد ترین آن ها اندیکاتور Pivot Points High Low & Missed Reversal Levels [LuxAlgo] است که امکان مشخص کردن قیمت در بالاترین محدوده و پایین ترین محدوده را برای شما فراهم میکند.
مزایا و معایب اندیکاتور پیوت پوینت در تریدینگ ویو
استفاده از اندیکاتور پیوت در تریدینگ ویو مزایا و معایب مختلفی دارد که این مزایا و معایب به شرح زیر است:
مزایا | معایب |
---|---|
ساده و قابل فهم | وابستگی کامل به دادههای گذشته |
ارائه سطوح حمایت و مقاومت بهصورت دقیق | عملکرد بهتر در بازارهای رِنج و خنثی |
امکان ترکیب با سایر اندیکاتورها | احتمال بروز شکستهای کاذب |
درک احساسات بازار با بررسی واکنش به سطوح پیوت | عدم انطباق خودکار با تغییرات ناگهانی |
تأیید شکستها و بازگشتهای قیمتی |
حرف آخر
در این مطلب شما را با اندیکاتور پیوت در تریدینگ ویو آشنا کردیم که یکی از ابزارهای کاربردی برای تحلیل تکنیکال است که به کمک آن می توان نقاط حمایت و مقاومت احتمالی را شناسایی کرد. این اندیکاتور بر اساس داده های قیمتی روزهای گذشته محاسبه می شود و سطوح پیوت را به عنوان نقاط کلیدی در نمودار نمایش می دهد. پیوت پوینت به معامله گران کمک می کند تا روند بازار را شناسایی کنند و نقاط ورود و خروج دقیقی برای معاملات خود تعیین کنند.
منبع: ig | tradingview