آموزش ترید ساعتی از صفر تا صد رایگان (مقدماتی تا پیشرفته)

آموزش ترید ساعتی از صفر تا صد رایگان (مقدماتی تا پیشرفته)
در این پست می‌خوانید:

یکی از راز های کسب درآمد در بین معامله گران بازار های مالی، دست یابی به سودهای بزرگ حاصل از انجام معاملات ساعتی با تعداد بالا میباشد. البته که این روش بیشتر در بین تریدرهای با تجربه دیده میشود چرا که به سود رساندن تعداد بالای معامله مستلزم داشتن مهارت کافی در معامله گری میباشد. در این مقاله سبک ها و استراتژِی های ناب در ترید ساعتی در قالب اموزش ترید ساعتی بیان شده است که میتواند اطلاعات ارزشمندی در مورد این سبک معاملاتی به شما منتقل کند.

مفهوم ترید ساعتی چیست؟

ترید ساعتی یکی از روش های معاملات کوتاه مدت میباشد که در تایم فریم های مناسب که میتواند به صورت ساعتی یا دقیقه ای باشد وبا استفاده از ابزار ها فنی و بنیادی متفاوت انجام میشود بنابراین روش های استفاده برای اجرای معاملات این سبک معاملاتی کاملا با روش های سرمایه گذاری میان مدت و بلند مدت متفاوت است و برای انجام آن باید روی استراتژی ترید کوتاه مدت تسلط کافی داشته باشید

صفر تا صد اجرای ترید ساعتی در 6 مرحله

اگر نمیدانید برای انجام ترید ساعتی از کجا باید برای شروع کنید مسیر پیش روی شما در 6 گام اساسی ترسیم شده است:

اموزش ترید ساعتی

1-یادگیری سبک های معاملاتی ترید ساعتی

ابتدا باید با آموزش استراتژی های مختلف کوتاه مدت با سبک های معاملاتی ترید ساعتی آشنا شوید که برای اینکار پیشنهاد میکنیم از چندین منابع آموزشی برای یادگیری استفاده کنید تا با نظرات و روش های مختلف معاملاتی آشنا شوید و سپس هر مفهوم آموزش داده شده را به صورت عملی اجرا کنید تا ببنید کاربردی هست یا خیر.

2-ساخت یک استراتژی معاملاتی ساعتی

بعد از یادگیری و اشنایی با استراتژی های مختلف نوبت به این میرسد که سبک معاملاتی ساعتی خود را بسازید البته این استراتژی یه نمونه اولیه است که د رطول مسیر نواقض آن برطرف میشود لذا پیشنهاد میکنیم در ساخت سبک اولیه کمال گرا نباشید.

3-اعتبار سنجی استراتژی ساخته شده

حال وقت آن رسیده که استراتژی ساخته شده را در یک حساب آزمایشی یا بر روی چندین نمودار قیمتی تست و آزمایش کنید و در صورت نیاز ستاپ های معاملاتی آن را تغییر دهید تا به نمونه ای با بازدهی مناسب برای معاملات واقعی برسید.

4-اجرای سبک معاملاتی در حساب واقعی

حالا که سبک معاملاتی خود را ساخته اید و نواقص آن را در بازار رفع کرده اید میتوانید از این استراتژی با رعایت اصول مدیریت ریسک و مدیریت سرمایه به معامله بپردازید.

5-ژورنال نویسی معاملاتی

بعد از هر اقدامی در بازار های مالی چه معامله شما با موفقیت روبه رو شده و چه شکست خورده است با مستند سازی و پیوست تصاویر و توضیحات تکمیلی به ثبت تجارب معاملاتی خود در قالب یک ژورنال معاملاتی بپردازید تا با بررسی اقدامات انجام شده در بازار دوباره برای بهینه تر کردن سبک معاملاتی ساعتی خود اقدام کنید و این چرخه همواره به شما کمک میکند تا اعتبار استراتژی ساعتی و مهارت ترید خود را افزایش دهید.

6-بهینه سازی استراتژی

حالا با توجه به بررسی شاخص های اصلی یک ژورنال معاملاتی مثل میزان وین ریت و یا برایند سودهی معاملات میتوانید نسبت به بهینه سازی ستاپ های معاملاتی خود تصمیم گیری کنید.

بهترین استراتژی های ترید ساعتی

در این بخش چند مورد از بهترین استراتژی های ترید ساعتی را معرفی میکنیم که میتوانید به عنوان یک سبک معاملاتی در بازار های مالی از آن استفاده کنید :

استراتژی ترکیب سه اندیکاتور برای معامله ساعتی 

آموزش ترید ساعتی

این آموزش برای تایم فریم یک ساعته استفاده میشود اما روی تایم فریم 30 دقیقه و 15 دقیقه هم  وین ریت خوبی دارد.برای شروع تایم فریم را روی یک ساعته تنظیم میکنیم و از اندیکاتور مومنتوم و مووینگ اوریج بای دی جی تی (maMA by DGT) استفاده میکنیم  که خطوط نموداری آن با رنگ های سبز و قرمز روی نمودار مشخص شده اند.
در مرحله بعد اندیکاتور اس اس ال هایبرید رو هم به چارت اضافه میکنیم  و در قسمت تنظیمات این اندیکاتور همه تیک ها به جز بای کالر رو حذف میکنیم. در ادامه اندیکاتور adx and DI histogram را هم به چارت اضافه میکنیم(مشابه تصویر) و در قسمت تنظیمات آن همه رنگ های آن را تا کالر شماره 5 رنگ سبز یکسان میکنیم و از کالر 5 تا 9 را هم روی رنگ قرمز تنظیم میکنیم و تیک های پایین تنظیمات رو هم بر میداریم تا ستاپ معاملاتی ما تکمیل شود.
حال برای انجام معامله به این شکل عمل میکنیم که نمودار های پایین چارت اصلی اگر سبز رنگ  بود روند قیمت صعودی است و اگر قرمز رنگ بود روند قیمت نزولی است. یعنی تا زمانی که سبز هست و بازار صعودی هست ما نباید معامله سل باز بکنیم چرا که میخواهیم فقط در جهت روند بازار معامله کنیم. بنابراین فقط در محدوه های  سبز به دنبال معامله خرید میگردیم.
در این محدوده سبز رنگ به نمودار قیمتی نگاه میکنیم  اولین کندل صعودی که روی خط سبز هست و کلوز آن هم بالای خط سبز بسته شده است، اینجا یک معامله لانگ یا به نوعی خرید باز میکنیم و استاپ لاس را هم روی خط حمایتی قبلی تعیین میکنیم و به آن پایبند هستیم.
 برای تارگت گذاری هم ریسک به ریوارد ما  حداقل عدد یک و نیم  باشد و با این ریسک به ریوارد هم تارگت معامله را تعیین میکنیم.در نظر بگیرید که نمودار ای دی ایکس باید در موقعیت روند سبز قدرتمند باشد و این یعنی داشتن روند صعودی قدرتمند که این موضوع اولین سیگنال برای پیدا کردن نقطه ورود معامله لانگ میباشد اما اگر نمودار ای دی ایکس روند صعودی قوی گزارش نمیکرد باید منتظر بمانیم تا با روندی قدرتمند وارد معامله شویم.

استراتژی ترکیب دو اندیکاتور برای معامله ساعتی

اموزش ترید ساعتی

این سبک معاملاتی نیز یک استراتژی ترید یک ساعته هست  که میتوان هم در بازار فارکس و هم در بازار ارز دیجیتال از آن استفاده کرد.در این استراتژی ما با دو اندیکاتور کار میکنیم که میشود در پلتفرم تریدینگ ویو به صورت رایگان آن را پیاده سازی  و از آن استفاده کرد.

برای شروع وارد تایم فریم یک ساعته میشویم و بعد اندیکاتور z-score probability که جلوی اسم آن لیبیل ep دارد را روی نمودار می اندازیم. سپس  در بخش تنظیمات این اندیکاتور و در بخش استایل تیک مربوط به لیبل و تیبل را برمیداریم. همانطور که در تصویر مشاهده  میکنید این اندیکاتور یک محدوده و رنجی را نشان میدهد که در آن نوسان میکند. ابزرا بعدی ما اندیکاتور twin range filter   است که آن را هم  روی نمودار می اندازیم. روی نمودار مشاهده میشود  یک سری سیگنال های خرید و فروش به ما میدهد که ما نمیخواهیم این سیگنال ها را به تنهایی استفاده کنیم.

  حالا اگر نمودار اندیکاتورz-score از این محدوده از بالا بیرون بزند و ما سیگنال فروش را هم در اندیکاتور دوم داشته باشیم میتوانیم معامله فروش  باز کنیم و برعکس اگر از محدوده پایین بیرون بزند و ما سیگنال خرید را در اندیکاتور دوم داشته باشیم میتوانیم معامله خرید باز کنیم  بیرون زدن نمودار از این محدوده ها به معنی وارد شدن قیمت به منطقه اشباع میباشد درواقع زمانی که نمودار از پایین بیرون میزند، یعنی معاملات  وارد منطقه اشباع فروش شده است و احتمال زیاد قیمت بر میگردد و به سمت بالا حرکت میکند و برعکس این قاعده نیز صادق میباشد. برای در نظر گرفتن حد ضرر هم میتوانیم در معاملات خرید آخرین کف نزدیک به نقطه ورود به معامله را به عنوان استاپ لاس در نظر بگیریم و بعد با ریسک به ریوارد 1.5 یا 2 وارد معامله شویم

سبک معاملاتی پرایس اکشن برای معاملات ساعتی

آموزش ترید ساعتی

این استراتژی یک ساعته که طبق اصول پرایس اکشن تنظیم شده است، میتواند برای بازار فارکس یا ارز دیجیتال مناسب باشد برای استفاده از این استراتژی وارد تایم فریم یک ساعته میشویم و اندیکاتور trading abc که جلوی آن لیبل ep دارد انتخاب میکنیم. این اندیکاتور ها درپلتفرم تریدینگ ویو که دارای این لیبل هستند، نشان دهنده  ایندیکاتور های با کیفیت این ابزار میباشند. این اندیکاتور در واقع روند abc که مربوط به امواج الیوت هست را روی نمودار قیمتی تشخیص میدهد و آن را رسم میکند. در کنار اینکه ابری هم در نمودار هست که بارنگ سبز و قرمز مشخص شده و نشان دهنده صعودی و نزولی بودن بازار میباشد، و یک سری مثلث هایی با رنگ سبز و قرمز را روی چارت نمایش میدهد که میتواند به عنوان سیگنال ورود به بازار در نظر گرفته شود. در ادامه برای ابزار بعدی ما اندیکاتور ut bot alerts  را روی چارت می اندازیم که در تنظیمات این ابزار در بخش استایل تیک های bar color رو برمیداریم. حالا هر کجا که هر دو اندیکاتور به صورت هم زمان سیگنال مشابه به ما ارائه دهند ما میتوانیم با در نظر گرفتن استاپ لاس و نکات مدیریت ریسک  و میدریت سرمایه  وارد معامله شویم.

آموزش ترید ساعتی ارز دیجیتال

آموزش ترید ساعتی ارز دیجیتال

در این استراتژی ما از دو اندیکاتور استفاده میکنیم که بسیاری از تریدرهای حرفه ای در ترید ساعتی ارز دیجیتال از آن ها استفاده میکنند. یکی از این اندیکاتور ها به ما سیگنال روند معامله و دیگری تاییدیه  ورود به پوزیشن معامله را برای ما صادر میکند ابتدا اندیکاتور TRIX histogram R1 R2  را به نمودار اضافه میکنیم و برای ابزار دوم هم اندیکاتور Hull suite را به نمودار اضافه میکنیم که اندیکاتور TRIX را با تنظیمات پیش فرض خودش استفاده میکنیم  و برای اندیکاتور Hull suite درقسمت تنظیمات بخش اینپوت بخش length  را روی عدد 51 و بخش multiplier  را روی عدد 1.5 تنظیم میکنیم. این دو عدد به صورت پیش فرض اعداد کمتری هستند ولی ما برای انجام معامله این تغییرات را روی آن اعمال میکنیم.
 همینطور که نمودار رو تصویر را مشاهده میکنید، با یک سری خطوط سبز و قرمز روبه رو هستیم. زمانی که  روی نمودار ما در محدوه قرمز مطلق هستیم و در قسمت پایین هم ما محدوده قرمز را داریم و کندل ما هم کاهشی است میتوانیم معامله شورت یا همان فروش را باز کنیم و استاپ لاس را هم روی قله پیشین تنظیم کنیم و با ریسیک به ریوارد 1.5 یا 2 وارد معامله میشویم.همچنین میتوانیم با روند حرکت معامله استاپ لاس یا حد ضرر خود را هم حرکت دهیم  و در نقاط جدید جا به جا کنیم تا به نوعی سیو سود داشته باشیم.  شیب این محدوده قرمز روی نمودار هرچه بیشتر و نزدیک به زاویه 45 درجه باشد، معامله و روندی که در آن هستیم مطمعن تر هست. اما اگر شیب تقریبا صفر یا  رنگ ثابت نداشته باشد، ترجیحا وارد معامله نمیشویم این قاعده به صورت برعکس یعنی زمانی که روی نمودار ما محدوده پر قدرت سبز را با شیب نزدیک به 45 درجه داریم و در پایین نمودار هم درمحدوده سبز هستیم و اولین کندل افزایشی را هم مشاهده کرده ایم، میتوانیم وارد معامله لانگ یا خرید شویم. 

آموزش ترید ساعتی فارکس

اموزش ترید ساعتی فارکس

برای شروع اجرای این استراتژی ما نیاز به اندیکاتور موینگ اوریج داریم که دوره زمانی آن را روی 38 و نوع آن را روی Exponential قرار میدیم تا ستاپ اندیکاتور کامل شود در ادامه اندیکاتور بعدی مووینگ اوریج را با دوره زمانی 48 و همین نوع Exponential با رنگ متفاوت به نمودار قیمتی اضافه میکنیم برای ادامه از همین اندیکاتور مووینگ اوریج استفاده میکنیم این بار هر دو نوع آن ها خطی است با رنگ های متفاوت و دوره های زمانی آن ها را روی 5 و 8 تنظیم میکنیم.
  حال برای شروع معامله  تایم فریم را روی یک ساعته قرار میدهیم  و پیشنهاد میشود معاملات را در تایم های انگلستان و امریکا انجام بدهید چرا که بازار حجم مناسب تری دارد میتوان فرضت های بهتری برای معامله ایجاد کند.وقتی که اندیکاتور های خطی از سمت بالا با اندیکاتور های دیگر ما برخود میکند و آن ها را رو به پایین قطع میکند،یک سیگنال فروش دریافت میکنیم اما صبر میکنیم تا این برخورد کامل شود و کندل متناظر آن بسته شود و بعد ما وارد معامله شورت میشویم. برای  خروج از معامله هم ما زمانی خارج میشویم که دو اندیکاتور Exponential  برخورد داشته باشند،  در این صورت از این معامله خارج میشویم.

آموزش ترید ساعتی فارکس
 این سیستم هم مشابه سیستم های دیگر نیاز به استاپ لاس دارد پس حتما بر روی استاپ لاس تعیین شده پایبند باشید. نتایج و تجارب نشان داده از هر 100 معامله 20 معامله با این روش استاپ میخورد. برای تعیین استاپ لاس هم معمولا آن را در آخرین قله برای معاملات شورت و در اخرین کف برای معاملات لانگ قبل از باز کردن معامله قرار میدهیم یا میتوان از قاعده های ریسک به ریوارد یک به دو نیز استفاده کنیم.

بهترین ارز برای ترید ساعتی

چه ارزی را برای ترید ساعتی انتخاب کنیم ؟ سوالی پر تکرار و مهم بین تریدر های کوتاه مدت که همواره برای شروع بررسی بازار مطرح میکنند. اگر میخواهید در بازار ارز دیجیتال فعالیت کنید ارز های معروفی همچون بیت کوین و اتریوم به دلیل پویایی بازار و جریان نقدینگی مناسب پر استفاده ترین مرز ارز ها برای ترید ساعتی میباشند و اگر در بازار فارکس فعالیت میکنید جفت ارز دلار یورو با توجه به قدرت نقد شوندگی بالا میتواند انتخاب مناسبی برای ترید ساعتی باشد با این حال پیشنهاد میکنیم برای اینکه به طور کامل با ارز های دیگر نیز  که مناسب ترید ساعتی هستند، آشنا شوید مقاله بهترین ارز برای ترید ساعتی را مطالعه کنید

نتیجه گیری و جمع بندی

در پایان به عنوان جمع بندی اموزش ترید ساعتی به این نکات باید اشاره کنیم که ترید ساعتی به عنوان یکی از روش های معاملاتی کوتاه مدت نیاز به تمرین زیاد در بازار های مالی دارد، پس این روش برای تریدر های مبتدی توصیه نمیشود چرا که راز کسب درآمد در ترید ساعتی انجام معاملات با سرعت و دقت بالا و به تعداد بالا میباشد و این امر نیازمند تخصص کافی در مهارت ترید میباشد که شما هم میتوانید با تمرین و معامله در حساب های غیر واقعی به این سطح از معامله گری در بازار برسید.همچنین پیشنهاد میکنیم برای تسلط بیشتر روی ترید ساعتی، مقاله بهترین اندیکاتور برای ترید کوتاه مدت را نیز مطالعه کنید.

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید